SIKA ROMÂNIA: Cererea de produse pentru impermeabilizare a crescut pe piaţa locală

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 20 octombrie 2016

Cumpărătorii din ţara noastră au arătat, în ultimii ani, un interes tot mai ridicat pentru produsele dedicate impermeabilizărilor, înţelegând importanţa acestora şi mai ales necesitatea alegerii de soluţii de calitate ridicată, pentru a evita eventuale probleme ulterioare, potrivit Sika România, companie producătoare de materiale chimice de construcţii.

"În ultimii 5 ani, soluţiile pentru impermeabilizări şi-au crescut notorietatea, în special în zona construcţiilor rezidenţiale, cererea pentru astfel de produse fiind din ce în ce mai mare. Cel mai des cumpărate sunt soluţiile pentru impermeabilizarea fundaţiilor, piscinelor, teraselor şi balcoanelor, dar şi cele utilizate la interior, pentru băi şi bucătării", a declarat Mihai Florea, head of Waterproofing & Refurbishment Sika România, într-un comunicat remis Redacţiei.

Pe segmentul rezidenţial, produsele pentru impermeabilizări ocupă locul doi în topul celor mai vândute soluţii de către Sika România, dupa gamele de sigilări şi lipiri.

Potrivit companiei, la acest rezultat a contribuit foarte mult creşterea gradului de educaţie al consumatorilor privind aceste produse.

"Am constatat că românii sunt din ce în ce mai atenţi în alegerea produselor pentru impermeabilizări, apreciind calitatea şi avantajele soluţiilor performante, pentru care sunt dispuşi să aloce constant sume considerabile. Acest lucru se întâmplă mai ales în contextul în care s-a dovedit că reparaţiile cauzate de alegerea greşită a materialelor sau folosirea produselor de calitate inferioară ridică probleme pentru întreaga construcţie şi sunt foarte costisitoare", a precizat Mihai Florea.

Sika România comercializează game de produse ce includ sisteme pentru impermeabilizarea fundaţiilor structurilor subterane, a structurilor de retenţie a apelor, sisteme de înaltă performanţă pentru etanşarea rosturilor în construcţii şi produse pentru impermeabilizarea teraselor, balcoanelor, băilor şi piscinelor.

Sika AG cu sediul în Baar, Elveţia, este o companie în domeniul materialelor chimice speciale, deservind industria construcţiilor şi industriile producătoare de componente auto, autobuze, camioane, trenuri, faţade, parcuri solare şi eoliene. În prezent, Sika numără subsidiare în 91 de ţări şi mai mult de 17.000 de angajaţi la nivel global. În 2015, compania a generat vânzări de 5,48 miliarde de franci elveţieni.

Sika România, subsidiară a concernului elveţian, a fost înfiinţată în 2002, iar incepând cu luna iunie 2008 a dat în folosinţă fabrica de aditivi de la Braşov. Sika a inaugurat în 2014 şi cea de-a doua fabrică din ţara noastră, la Căpuşu Mare, judeţul Cluj, unde produce atât mortare speciale, cât şi mortare folosite ca adezivi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb