SIVECO Applications 2011 creşte randamentul productiv în medie cu 15%

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 aprilie 2009

Ca răspuns la nevoia de eficientizare a companiilor, SIVECO România a lansat, recent, cea mai nouă versiune a sistemului său ERP (Enterprise Resource Planning), SIVECO Applications 2011. Beneficiind de capacităţi şi beneficii extinse, noua suită de aplicaţii dinamizează activitatea agenţilor economici din principalele industrii.

Afectată de recesiunea economică globală şi de micşorarea cererii externe, producţia românească dă semne de slăbiciune. Pe fondul congestiei economice actuale, producătorii români au nevoie mai mult ca oricând de un control strict al costurilor şi de eliminarea pierderilor. SIVECO Applications 2011 sprijină firmele româneşti în depăşirea dificultăţilor accentuate de situaţia economică actuală.

Noua versiune a pachetului informatic asigură firmelor de producţie mai multă precizie şi acurateţe în rezolvarea activităţilor de bază. Fiind un instrument software complex, SIVECO Applications 2011 este capabil să revigoreze întregul flux de producţie, de la pregătire, programare, lansare, până la controlul şi evaluarea proceselor industriale.

"Pentru a deveni mai competitivi, producătorii români au nevoie de urmărirea şi administrarea complexă a proceselor de producţie, dar şi de integrarea lor cu celelalte activităţi, de aprovizionare, contabilitate sau vânzare. Este ceea ce realizează, într-un mod economic şi unitar, sistemul informatic SIVECO Applications 2011. Prin facilităţile sale, sistemul nostru de management al afacerilor creşte randamentul operaţional, reduce costurile de producţie şi accelerează adaptarea producătorilor la ritmul şi fluctuaţiile pieţei", a declarat Cristina Chirvasie, Manufacturing Solution Sales Manager în cadrul SIVECO România.

Rulând SIVECO Applications 2011, companiile de producţie pot face previziuni corecte asupra necesarului de materii prime şi materiale şi îşi pot automatiza, modela şi optimiza procesele interne. Beneficiind de suport informatic, producătorii îşi pot majora cu 15% volumul de producţie, îşi pot eficientiza bugetele prin reducerea controlată a stocurilor şi pot reduce cu până la 40% timpul alocat aprovizionării specifice activităţii de producţie.

"Prin lansarea SIVECO Applications 2011, oferim clienţilor noştri un instrument fiabil, adaptat cerinţelor critice ale companiilor. Cât priveşte aplicabilitatea sistemului integrat în domeniul producţiei, avem certitudinea că acesta va permite beneficiarilor atingerea anticipată a obiectivelor de afaceri. Instrumentele pentru planificarea producţiei, organizarea întreprinderii, precum şi pârghiile de control şi raportare a rezultatelor oferite de SIVECO Applications 2011 vor asigura producătorilor rezultate economice superioare", a adăugat Cristina Chirvasie.

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO România SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa Centrală şi de Est, din Uniunea Europeană, spaţiul Comunităţii Statelor Independente, în Orientul Mijlociu şi Apropiat, în nordul Africii. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

În prezent, soluţiile SIVECO sunt utilizate de către beneficiari din ţări de pe 4 continente. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizati în România şi includ atât institutii publice importante cât şi companii private de referinţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb