SIVECO Balanced ScoreCard aliniază oamenii şi procesele de business la strategia organizaţiei

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 iulie 2008

De curând, compania SIVECO România a adaugat la oferta proprie de soluţii de Business Inteligence un produs modern, ce încorporează o viziune nouă asupra managementului strategic - SIVECO Balanced ScoreCard. Soluţia a fost dezvoltată şi, de altfel, şi implementată cu succes pe piaţă, în scopul furnizării de date şi informaţii structurate către acţionari şi top-management. În acest fel, soft-ul se transformă într-un suport real pentru luarea deciziilor şi pentru câştigarea de avantaj concurenţial.

Conceptul ce stă la baza soluţiei se bucură de o largă răspândire la nivel mondial şi câştigă tot mai multă recunoaştere şi în România. Conform studiilor de specialitate, mai mult de 50% din companiile din Fortune 100 şi mai mult de 40% din companiile din Europa folosesc metologia Balanced Scorecard în implementarea şi urmărirea strategiei.

"Conceptul de Balanced ScoreCard, pe care am fundamentat şi în noua soluţie SIVECO, se concentrează pe realizarea şi măsurarea indicatorilor de performanţă - KPI (Key Performance Indicators). Aceştia stau la baza unor strategii de succes aplicate de companii de renume din SUA dar şi din Europa, care au optat pentru o viziune corectă a business-ului, atât din punct de vedere financiar cât şi din cel al viziunii şi potenţialului afacerii, clienţilor sau proceselor interne organizaţiei. Practic, SIVECO România pune la dispoziţia managementului un soft ce poate gestiona, măsura şi urmări acei indicatori pe care beneficiarul îi consideră vitali pentru afacerea sa", explică Ciprian Neacşu, Technical Leader în cadrul companiei SIVECO România.

SIVECO Balanced ScoreCard beneficiază de o flexibilitate deosebită, indusă în mod direct de conceptul şi metodologia ce stau la baza lui. Din această perspectivă, soluţia nou apărută pe piaţă se adresează companiilor din toate industriile, dar şi agenţiilor guvernamentale, societăţilor non-profit, administraţiei publice sau furnizorilor de servicii.

Soluţia dezvoltată de SIVECO România utilizează şi urmăreşte indicatorii principali de performanţă care conduc la succes. Distingându-se de aplicaţiile tradiţionale, sistemul identifică punctele nevralgice ale business-ului, dar şi soluţiile şi planurile de lucru posibile pentru evitarea potenţialelor probleme. Respectând metodologia consacrată Balanced Scorecard, soluţia acoperă indicatori de performanţă multipli, nu doar financiari, concentrându-se asupra celor definitorii pentru succesul fiecărui beneficiar.

"Utilizarea unui concept modern în arhitectura unui soft de cea mai noua generaţie aduce beneficii complexe utilizatorilor săi. Aceştia câştiga acces în timp real la informaţiile de interes, posibilitatea de a-şi monitoriza, analiza şi compara performanţa, urmărindu-şi permanent obiectivele strategice. Mai mult, sistemul permite definirea de scenarii de simulare de tip "What-if", managementul castigand astfel posibilitatea de a previziona evoluţia viitoare a business-ului. Implicit, aceasta aduce o viteza de reacţie crescută la dinamica pieţei, transpusă într-o ofertă mai bună şi într-un net avantaj competitiv", adauga Dorin Bara, Deputy Line of Business Manager în cadrul SIVECO România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb