SIVECO România - cifră de afaceri de peste 37 milioane de dolari în 2005

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 ianuarie 2006

SIVECO România a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 37,6 milioane dolari şi a realizat o creştere de 50% faţă de anul precedent. Compania dezvoltă şi furnizează soluţii software de afaceri şi deţine în acest moment o cotă de 18,7% din piaţa locală de EAS şi o cotă de 9,2% din piaţa locală de servicii IT.

În acelaşi timp, SIVECO România se află pe prima poziţie în topul dezvoltatorilor de aplicaţii cu 28,4% din piaţă şi este pe acelaşi loc la categoria "Consultanţă şi Customizări", cu o cotă de 22,7%, se arată în studiile de piaţă realizate de International Data Corporation (IDC). Anul trecut, compania a continuat să lucreze în proiectele majore la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), Petrom sau MEC, a implementat soluţii la Uztel Ploieşti, Romvag, Carpatair, CFR şi a finalizat proiecte la Anticorosiv, Romanceram, Primăria Municipiului Bucureşti.

În acest an SIVECO îşi propune o creştere de 20% şi un număr de 120 de noi beneficiari. Doamna Irina Socol, directorul general al SIVECO România, spune: "Pentru 2006, planurile companiei noastre vizează consolidarea şi extinderea cu succes a proiectelor aflate în derulare, intensificarea investiţiilor în proiecte de cercetare şi dezvoltare, identificarea şi valorificarea oportunităţilor de business locale şi internaţionale, în special în calitate de furnizor de proiecte la cheie. În acest an se prevede dinamizarea activităţii desfăşurate cu ajutorul partenerilor şi respectiv creşterea semnificativă a veniturilor realizate împreună cu aceştia". Pe parcursul ultimilor ani, SIVECO a consolidat relaţia de parteneriat cu Microsoft România şi a extins parteneriatul cu IBM, HP, Bull şi Oracle.

În cursul anului trecut, SIVECO a beneficiat de cea mai mare investiţie care s-a facut într-o firmă de IT din România, prin includerea în acţionariat a fondurilor strategice de investiţii Intel Capital şi Enterprise Inves-tors. În urma reauditării anuale a sistemului calităţii, efectuată de Afaq Ascert International şi Omcas, valoarea modelului de business care funcţionează la SIVECO România a fost recunoscută şi la nivel internaţional prin obţinerea premiului "International Gold Star Award" pentru calitate.

Un alt premiu important a fost obţinut de specialiştii companiei prin clasarea pe prima poziţie la "Mondialele de IT", desfăşurate anul trecut la Manchester, pentru conţinutul multimedia dezvoltat pe platforma AeL şi nominalizarea SEI la eAward for eGovernment.

Doamna Irina Socol, directorul general al SIVECO România, a precizat: "Vom continua expansiunea pe verticale cu potenţial mare de dezvoltare. De asemenea, ne vom implica în cultivarea unui mediu de afaceri etic, responsabil, consolidîndu-ne poziţia de companie care îşi asumă misiuni cu caracter civic, social, cultural şi educaţional".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb