SIVECO România organizează a doua sesiune a cursului IntelTeach - Predarea în Societatea Cunoaşterii

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 august 2007

92 de profesori vor obţine la finalul cursului diploma de "Master Teacher"

Bucureşti, 28 august 2007 - Între 23 august şi 1 septembrie, SIVECO Romania organizează la Râmnicu Vâlcea cea de-a doua sesiune de instruire din cadrul Programului IntelTeach - Predarea în Societatea Cunoaşterii. 92 de profesori din întreaga ţară, aleşi pe baza unei preselecţii riguroase, vor obţine la finalul cursului diploma de "Master Teacher".

Instruirea este asigurată de cei 17 profesori care au obţinut diploma de "Senior Teacher" şi statutul de trainer în urma participării la prima sesiune a cursului, alături de Otilia Păcurari - formator cu o vastă experinţă în perfecţionarea cadrelor didactice.

Programul de dezvoltare profesională IntelTeach - Predarea în Societatea Cunoaşterii, le oferă cadrelor didactice posibilitatea de a se familiariza cu multiplele modalităţi de utilizare a computerului şi a Internetului ca instrumente de comunicare şi eficientizare a procesului educaţional. În urma participării la acest curs, profesorii vor putea să integreze resursele şi instrumentele tehnologice în cadrul orelor de curs, promovând în acest fel un proces de instruire modern, centrat pe elev, bazat pe metode participative (metoda proiectului).

"Profesorii români sunt extrem de interesaţi în a-şi dezvolta noi competenţe. Prin intermediul Programului IntelTeach - Predarea în Societatea Cunoaşterii, cadrele didactice învaţă cum să optimizeze procesul de predare prin dezvoltarea documentaţiei cu privire la învăţarea bazată pe proiect şi utilizarea eficientă a instrumentelor IT&C în educaţie. Acest curs propune o abordare modernă a modului în care profesorii trebuie să îi sprijine pe elevi în vederea obţinerii abilităţilor necesare secolului XXI", a declarat Dana Vl?doiu, Training Project Coordinator, SIVECO Romania.

Despre Programul IntelTeach

Programul a ajutat până în prezent mai mult de 3,5 milioane de profesori din peste 40 de ţări să integreze eficient tehnologia în instruire.

Obiectivul Programului IntelTeach este de a oferi soluţii de optimizare a procesului didactic, prin prezentarea celor mai noi modalităţi de introducere şi utilizare a soluţiilor IT&C în educaţie.

Despre SIVECO Romania

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din România, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Statele Unite ale Americii. Între acţionarii SIVECO Romania se numară Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS, documentManagement, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness atât pentru piaţa locală cât şi pentru cea internaţională. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

În prezent, soluţiile SIVECO sunt utilizate de către 1800 de clienţi din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în România şi includ atât institutii publice importante - Ministerul Educaţiei şi Cercetării din România, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe, Casa Naţionala de Asigurări pentru Sănătate, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Autoritatea Naţională a Vămilor - cât şi companii private de referinţă - PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacău, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timişoara, URSUS Breweries etc.

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2000 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează şi dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO România este membră a mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) şi internaţionale (Asociaţia Europeană pentru Tehnologia Informaţiei - EITA şi Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 15 ani de existenţă, compania a dobândit o solidă reputaţie internaţională. Astfel, SIVECO România este prima companie din România care a primit Premiul I la Mondialele IT (WSIS), obţinând un număr record de nominalizări la concursul ICT Prizes organizat anual de către Consiliul European pentru Ştiinţe Aplicate, Tehnologie şi Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale în domeniul educaţional au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene şi "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodată considerate de către Asociaţia Internaţională de Project Management (IPMA) între cele mai importante realiz?ri mondiale în domeniul managementului de proiecte.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro.

Cu cele mai bune urări,

Anca CRAHMALIUC, MBA

Marketing Manager

SIVECO România

Bd. Expoziţiei, nr. 1, clădirea IPSCAIA, et. 3, sector 1, Bucureşti, 012101

tel: +40 (31)805 54 22,

+40 (31)805 54 23,

+40 (31)805 54 24

fax: +40 (21) 318 12 02

mobil: + 40 (0744) 376 674

+ 40 (0723) 506 710

www.siveco.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb