Skanska vinde cea de-a doua clădire din Bucureşti cu 47 milioane Euro

Ioana Dogaru
Companii #Imobiliare / 10 noiembrie 2015

Skanska vinde cea de-a doua clădire din Bucureşti cu 47 milioane Euro

Skanska anunţă vânzarea clădirii B din Green Court Bucharest. Clădirea a fost achiziţionată de către Globalworth Real Estate Investments Ltd. Valoarea tranzacţiei este aproximată la 47 milioane Euro, iar încheierea tranzactiei este stabilită pentru Q4 2015, potrivit unui comunicat de presă Skanska.

Green Court Bucharest este un proiect de birouri moderne, de clasă A, localizat în cel mai nou district de business al capitalei şi a fost dat în folosinţă în aprilie 2015. Suprafata inchiriabilă a cladirii B este de circa 18,600 mp, iar clădirea este deja peste 80% închiriată către companii importante precum Sanofi România, Adecco România, Carrefour România, Colgate Palmolive România, RINF Outsourcing Solutions.

"Imi face plăcere să anunţ vânzarea celei de-a doua clădiri din Green Court Bucharest, la doar un an de la prima tranzacţie. Faptul că într-un timp atât de scurt am construit, închiriat şi vândut această clădire demonstrează calitatea proiectului şi confirmă încă o dată că dezvoltările verzi, sustenabile, sunt atractive atât pentru clienţi, cât şi pentru investitori. Doresc să mulţumesc Globalworth pentru colaborare şi procesul profesional de vânzare, precum şi consultanţilor noştri legali şi de real estate: Peli Filip şi CBRE.", spune Marcin £apiñski, Preşedinte Skanska Property Romania.

"Suntem încântaţi că ne putem continua parteneriatul cu Skanska în România cu achiziţia clădirii B din proiectul Green Court Bucharest. Acestă tranzacţie reprezintă un pas important pentru Globalworth, care de acum deţine două din cele trei clădiri ale celui mai nou proiect de birouri clasa A din Bucureşti şi îşi consolidează astfel poziţia în noul district de business din capitală.", declară Dimitris Raptis, Deputy Chief Executive Officer şi Chief Investment Officer la Globalworth Real Estate Investments.

Green Court Bucharest este primul complex de birouri dezvoltat de către Skanska în România. Este compus din 3 clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 54,500 mp. Complexul va fi certificat LEED Gold şi beneficiază de soluţii sustenabile care reduc amprenta negativă a clădirii asupra mediului şi îi micşorează costurile de întreţinere. Tehnologiile moderne precum faţada eficientă energetic şi sistemul de iluminare echipat cu senzori de mişcare şi intensitate, vor garanta un mediu de lucru comfortabil. Complexul oferă de asemenea spaţii de parcare şi facilităţi pentru biciclete, o curte interioară verde cu Wi-Fi gratuit şi prize de încărcare pentru maşinile electrice.

Skanska Commercial Development Europe iniţiază şi dezvoltă proiecte de birouri. Operaţiunile companiei sunt concentrate în zonele metropolitane din Cehia, Ungaria, România şi Polonia şi sunt coordonate de către patru unităţi locale: Skanska Property Czech Republic, Skanska Property Hungary, Skanska Romania and Skanska Property Poland.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb