Smithfield Prod implementează un program sustenabil de protecţie a mediului

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 9 aprilie 2009

Smithfield Prod implementează un program sustenabil de protecţie a mediului

Compania Smithfield Prod anunţă înfiinţarea unui fond special, destinat plantărilor de copaci. Acest fond, provenit din reciclarea cartoanelor şi a plasticului rezultat din activitatea comercială a companiei, va permite finanţarea pe termen lung a campaniilor de plantare de copaci.

La sfârşitul anului trecut, Smithfield Prod a desfăşurat o campanie de plantare de copaci în cadrul Mişcării Naţionale a Fundaţiei Prais -"Milioane de Oameni, Milioane de Copaci". Urmare a succesului acestei acţiuni, a sprijinului primit din partea comunităţii locale pentru acest proiect şi a implicării voluntare a angajaţilor Smithfield Prod, managementul companiei a luat în considerare o abordare sustenabilă, pe termen lung a viitoarelor acţiuni de plantare de copaci, înfiinţând astfel acest fond special din care se vor finanţa acţiunile de plantări, de două ori pe an, pe o perioadă nedeterminată.

Morten Jensen, CEO Smithfield Prod, afirmă: "Considerăm că această iniţiativă de creare a unui fond special dedicat plantării de copaci reconfirmă angajamentul pe termen lung al Smithfield Prod faţă de protecţia mediului înconjurător. Acţiunile de plantări au fost foarte bine primite de către angajaţii Smithfield Prod care au contribuit voluntar la acest proiect, şi care au dovedit încă o dată devotament faţă de acţiunile de responsabilitate socială iniţiate de către companie".

La începutul săptămânii, peste 40 de angajaţi ai Smithfield Prod au participat voluntar la o acţiune de plantare şi de team-building în apropierea sediului companiei din Timişoara. În urma acesteia, fiecare dintre voluntari a avut ocazia să planteze câte un copac altoit, din soiul Prunus Nigra.

Smithfield Prod este o companie românească, care a preluat o parte din activele fostului COMTIM în anul 2004, în prezent fiind cel mai mare abator din România, cu o capacitate de abatorizare de 600 de capete pe oră, fiind certificat conform standardelor ISO 22 000 privind calitatea şi siguranţa alimentelor. Valorile Smithfield Prod sunt siguranţa alimentară, responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, crearea unui mediu de lucru plăcut angajaţilor, înţelegerea specificului local şi sprijinirea comunităţilor locale în care îşi desfăşoară activitatea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb