"Smithfield Prod" participant la proiectul "Milioane de oameni, Milioane de copaci"

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 26 noiembrie 2008

"Smithfield Prod" participant la proiectul "Milioane de oameni, Milioane de copaci"

Angajaţii Smithfield Prod au plantat peste 456 de arbori şi arbuşti, în luna noiembrie, în jurul fabricii şi în localitatea învecinată abatorului, în localitatea Utvin, din judeţul Timiş

"Smithfield Prod" a ajutat la plantarea a 456 de arbori şi arbuşti, sub umbrela proiectului Fundaţiei PRAIS, "Milioane de oameni, Milioane de copaci", realizat în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile şi Garda Naţională de Mediu. Acest proiect a beneficiat la nivel local de sprijinul Primăriei din Sânmihaiu Român, al Şcolii Generale din Utvin şi de participarea voluntară a angajaţilor Smithfield Prod.

Morten Jensen, Preşedinte & CEO Smithfield Prod, a declarat: "Smithfield Prod a participat la acest proiect, atât cu resurse umane, cât şi materiale deoarece credem că este vremea ca fiecare din noi să facem ce ne stă în putinţă pentru a proteja mediul înconjurător. Vrem să transmitem pe această cale un mesaj de responsabilizare pentru toate companiile care pot contribui astfel la protecţia mediului".

Acest proiect a avut şi o componentă educativă, profesorii şi educatorii din Utvin au explicat în cadrul orelor de curs care este importanţa protecţiei mediului. "Am plantat copacii împreună cu cei 200 de copii din Utvin. Am dorit ca acest mesaj să fie transmis şi în sânul familiilor, şi de aceea fiecare copil a primit din partea Smithfield Prod câte un pom fructifer pe care să îl planteze alături de cei apropiaţi", a mai precizat Morten Jensen, CEO Smithfield Prod.

Participanţii la proiectul Smithfield Prod - "Milioane de oameni, Milioane de copaci" au primit, fiecare, la sfârşitul acţiunii de plantare, câte o diplomă de onoare.

"Milioane de oameni, Milioane de copaci" este o mişcare naţională de plantări arbori şi plante - un program educaţional şi de protecţie a mediului înconjurător (recunoscut de UNEP şi nominalizat în 2007 la IPRA Golden World Awards). În primele două ediţii ale mişcării naţionale, s-au înscris peste 400 de companii, instituţii, organizaţii neguvernamentale şi non-guvernamentale, care au plantat 11.399.917 de arbori şi 4.336.114 de arbuşti şi plante prin acţiunile a 33.617 de voluntari şi a 21.051 de angajaţi.

Smithfield Prod este cel mai mare abator din Romania cu o capacitate de procesare de 600 de capete pe oră, fiind situat pe locaţia fostului COMTIM, în judeţul Timiş. Valorile Smithfield Prod sunt responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, siguranţa alimentară, înţelegerea specificului local şi sprijinul comunităţii locale în care ne desfăşuram activitatea, dezvoltarea continuă a tehnologiilor folosite şi crearea unui mediu de lucru plăcut angajaţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb