SofMedica se extinde în Ungaria

Comunicate de presă / 2 iunie 2021

SofMedica se extinde în Ungaria

Ca parte a obiectivelor strategice de dezvoltare a activităţii în Europa, SofMedica se extinde teritorial în Ungaria şi adaugă această piaţă promiţătoare din Europa Centrală şi de Est pe lista ţărilor în care Grupul este deja prezent: România, Grecia, Bulgaria şi Cipru. Scopul este consolidarea poziţiei sale preeminente de furnizor de top de tehnologii medicale inovatoare menite să combată principalele cauze ale mortalităţii la nivel mondial, respectiv cancerul şi bolile cardiovasculare (BCV), conform unui comunicat remis redacţiei.

SofMedica intenţionează să investească 5 milioane de euro pe piaţa de asistenţă medicală din Ungaria, punând la dispoziţia spitalelor publice şi private tehnologii inovatoare, inclusiv produsul său emblematic, sistemul de chirurgie asistată robotic da Vinci.

În 2020, peste 1,2 milioane de proceduri da Vinci au fost efectuate în întreaga lume folosind o bază de aproximativ 6.000 de sisteme instalate. Evoluţia dinamică a chirurgiei robotice în regiune este demonstrată de o rată susţinută de utilizare ridicată în Grecia, precum şi de implementarea cu succes a programelor din Bulgaria. În Ungaria, se estimează că foarte curând şi pacienţii de aici vor putea beneficia de toate avantajele chirurgiei robotice, precum un timp de spitalizare redus, mai puţine complicaţii postoperatorii şi o calitate crescută a vieţii.

Georgios Sofianos - CEO - SofMedica Group, declară: "Scopul nostru este de a colabora cu toate instituţiile publice şi private relevante pentru a dezvolta un parteneriat pe termen lung, de a accelera digitalizarea sistemului de sănătate din Ungaria şi de a oferi profesioniştilor din domeniul sănătăţii din această ţară cele mai bune tehnologii medicale, dar, cu toate acestea, tehnologia nu este niciodată suficientă. Aşa cum am demonstrat până acum, putem oferi profesioniştilor din domeniul sănătăţii, în colaborare cu Universităţi de Medicină renumite, cea mai relevantă educaţie medicală continuă şi, prin urmare, să punem cele mai bune tehnologii la dispoziţia tuturor pacienţilor din regiune."

Decizia de intrare pe piaţa din Ungaria este rezultatul discuţiilor cu profesioniştii din domeniul sănătăţii care şi-au exprimat nevoia de acces la tehnologii medicale inovatoare, precum chirurgia robotică, bronhoscopia, diagnosticarea oncologică şi monitorizare ATI şi pentru sălile de operaţii. Extinderea pe piaţa din Ungaria vine împreună cu un plan ambiţios de recrutare şi, de asemenea, cu căutarea de ingineri biomedicali şi profesionişti cu experienţă în vânzări în domeniul medical care să se alăture echipei sale dinamice.

"Relaţia noastră de 22 ani cu o serie de companii de top din industria tehnologiei medicale, producători şi furnizori strategici ai noştri, cum ar fi Intuitive, precum şi cele 32 de programe de succes în chirurgie asistată robotic dezvoltate în regiunea noastră garantează lansarea cu succes şi dezvoltarea primelor programe în Ungaria." a menţionat Harris Palaondas - Managing Director -SofMedica.

Ca parte a propunerii sale de valoare către piaţa din Ungaria, SofMedica va furniza un portofoliu unic de tehnologii medicale inovatoare, care vine la pachet cu suport clinic şi tehnic complet. În plus, va furniza un cadru integral pentru dezvoltarea profesioniştilor locali din domeniul sănătăţii prin intermediul ISLE Academy (Ecosistem de Inovaţie, Simulare şi Învăţare - Innovation, Simulation, Learning, Ecosystem), precum şi prin intermediul altor renumite centre de training din Europa şi Statele Unite ale Americii.

SofMedica - Life Saving Innovation este membru al SofMedica Group, un grup de companii orientat spre educaţie, axat pe asistenţă medicală, care activează în Europa (România, Grecia, Bulgaria, Cipru şi Ungaria) din 1994 şi care participă activ la numeroase iniţiative menite să creeze o schimbare durabilă pentru pacienţii din ţările europene. Are o echipă de peste 150 de profesionişti şi estimează o cifră de afaceri de aproximativ 50 milioane euro în 2021.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb