Somfy lansează suita TaHoma, un trio de instrumente inteligente

A.V.
Companii / 14 aprilie 2022

Somfy lansează suita TaHoma, un trio de instrumente inteligente

Somfy România, furnizor de soluţii automatizate de umbrire şi acces în locuinţe şi clădiri comerciale, a lansat astăzi noua suită TaHoma, un trio de instrumente complementare care simplifică instalarea şi traiul proprietarilor de case inteligente. Prin această soluție inteligentă, transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă şi mai accesibilă tuturor.

Vlad Rovo, Country Manager Somfy România şi Moldova, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă: "Somfy și-a petrecut ultimii zece ani lucrând pentru ca ecosistemul său de casă inteligentă să fie printre cel mai complete și mai deschise de pe piață. Pentru a obţine acest lucru, am făcut parteneriate cu cele mai importante mărci din domeniul încălzirii, climatizării și iluminatului, dar mai mult, soluțiile noastre sunt compatibile cu principalele protocoale din domeniu și cu asistenții vocali. (...) În plus, aducem şi profesioniştilor cele mai recente inovaţii care le simplifică procesul de vânzare, instalare, dar şi mentenanţa echipamentelor conectate Somfy de la distanţă".

Cu noua generaţie TaHoma, compania răspunde nevoii actuale a consumatorilor de simplificare a traiului zilnic, eliminând sarcinile repetitive şi rutina zilnică. Pe lângă confort, automatizarea locuinţei contribuie şi la eficienţa energetică a acesteia şi reduce costurile întreţinerii.

În mod concret, utilizatorii suitei TaHoma pot salva scenarii personalizate cu ajutorul celor două butoane pentru a-și activa echipamentul şi astfel simplifică diverse operațiuni, cum ar fi la sosirea și plecarea de acasă.

Concepută de designerii de la Eliumstudio din Paris, unitatea inteligentă Somfy TaHoma switch este o soluţie cu design ecologic şi se poate plasa oriunde în locuinţă, fiind nevoie doar de o priză și o conexiune Wi-Fi.

TaHoma switch oferă compatibilitate nativă cu cei trei asistenți vocali principali de pe piață: Amazon Alexa, Google Assistant și Apple HomeKit. TaHoma switch este compatibil şi cu protocoalele Somfy RTS şi io-homecontrol, precum şi cu Zigbee 3.0, un standard mondial în iluminatul inteligent. Odată cu lansarea TaHoma switch, Somfy introduce şi noua sa aplicaţie TaHoma. Pe baza testelor efectuate cu utilizatorii, întreaga interfață a aplicației a fost regândită pentru a face gestionarea echipamentelor și mai intuitivă, prin simplificarea creării și personalizării scenariilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb