Somfy România: Creşte interesul românilor pentru automatizarea umbririi din interiorul locuinţei

F.D.
Companii / 23 octombrie 2023

Somfy România: Creşte interesul românilor pentru automatizarea umbririi din interiorul locuinţei

Somfy România anunţă o accelerare a vânzărilor de soluţii de automatizare destinate umbririi din interiorul locuinţei (perdele şi draperii), în creştere cu 15% comparativ cu anul trecut, ca urmare a lansării unei noi game de motorizări WireFree, dar şi a schimbării mentalităţii românilor şi a stilului lor de viaţă din ultimii ani, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, pentru a veni în întâmpinarea noilor nevoi din piaţă, Somfy România va demara în perioada 23 octombrie 2023 - 31 ianuarie 2024, o campanie naţională de promovare a soluţiilor de automatizare pentru umbrirea de interior, prin care urmăreşte să aducă şi mai mult confort şi intimitate în casele românilor, un stil de viaţă simplificat, dar şi să contribuie la optimizarea consumului de energie.

"Modul în care vrem să trăim astăzi necesită un consum mai mic de energie, combinat cu un nivel ridicat de confort, astfel că soluţiile de automatizare pentru perdele, draperii, jaluzele, au devenit o necesitate tot mai accentuată. Încurajăm adoptarea unor astfel de soluţii atât prin introducerea pe piaţă a noilor tipuri de motorizări care nu necesită cablarea electrică, dar şi prin campaniile pe care le demarăm alături de partenerii noştri pentru a face locuinţa smart accesibilă tuturor. Prin integrarea perdelelor şi draperiilor motorizate Somfy în sistemul smart home, proprietarii fac astfel primul pas către o casă inteligentă", a declarat Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy România & Moldova.

Oamenii petrec aproape 90% din timpul lor în spaţii închise, iar ferestrele joacă un rol cheie în determinarea experienţei trăite în interior. Lumina, căldura şi gradul de strălucire care intră de la o fereastră se schimbă de mai multe ori pe parcursul unei singure zile şi, uneori, în moduri imprevizibile. Aici intervin soluţiile de automatizare a umbririi de interior, astfel încât locatarii să îşi poată ajusta mediile vizuale sau termice în funcţie de nevoi, preferinţe sau condiţiile meteo, îmbunătăţind confortul, protejând spaţiul privat, sau optimizând consumul de energie electrică, arată sursa citată.

Astfel, cu TaHoma Switch şi senzorul de soare perdelele şi draperiile se închid automat pe timpul verii, imediat ce temperatura din interior depăşeşte 25 de grade pentru a proteja mobilierul şi de a menţine locuinţa răcoroasă. Iarna, draperiile se deschid în mod automat pentru a lăsa razele soarelui să pătrundă în interior, iar în acest fel locuinţa este încălzită cu ajutorul razelor soarelui.

Motorizările Movelite sunt potrivite pentru toate tipurile de perdele, fiind ascunse în spatele draperiilor şi asigură astfel un design armonios şi premium. Cu funcţia "My" puteţi să setaţi poziţia preferată între complet deschis şi închis, iar cu Touch Motion - prin simpla atingere a materialului perdeaua va termina automat mişcarea, ceea ce va creşte rezistenţa materialului în timp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb