SONY deschide la CES 2012 o nouă eră a produselor conectate

F. A.
Comunicate de presă / 12 ianuarie 2012

SONY deschide la CES 2012 o nouă eră a produselor conectate

Interconectare, imagini desăvârşite şi un sunet de înaltă calitate sau mixul unic de produse electronice, conţinut şi servicii online sunt doar câteva dintre aspectele care deosebesc tehnologiile uimitoare ale Sony la CES 2012, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Sony le permite utilizatorilor să pătrundă într-o nouă eră a produselor interconectate, de la televizoare, playere Blu-ray, sisteme Home Cinema, tablete, smartphone-uri, până la PC-uri, camere video şi dispozitive produse audio. Cu o ofertă extinsă de servicii online (programe TV, filme, jocuri sau muzică în cloud), Sony se concentrează pe un acces mai rapid la un conţinut vast, aşa cum îşi doresc utilizatorii. Astfel, prin intermediul acestei convergenţe de hardware, conţinut şi Internet, Sony propune o experienţă nouă de divertisment.

"Sony produce şi oferă mai multe experienţe de divertisment decât orice altă companie, din orice alt loc, " a declarat Sir Howard Stringer, Chairman, CEO şi Preşedinte al Sony Corporation, adăugând: "Vom continua să creăm cele mai bune produse din lume, de tipul celor care îi determină pe oameni să se gândească la un Sony, când se gândesc la viitor."

Televizoare/ Sisteme Home Cinema

Sony extinde gama televizoarelor BRAVIA şi se concentrează pe trei modele: entry-level BX, modelele din segmentul mediu EX şi modelul de top HX. Modelele prezentate oferă imagini Full-HD (1080p) impresionante, cu luminozitate ridicată şi un contrast remarcabil.

Sony dezvoltă linia de produse cu ajutorul platformei Google TV, prin intermediul unui nou Network Media player şi a unui Blu-ray Disc player. În plus, cele trei modele BRAVIA fac perfect legătura cu Google TV pentru o mai uşoară utilizare.

Imagini Digitale

Sony prezintă 13 noi modele de camere Handycam, între care şi cea mai compactă cameră video 3D cu două obiective, HDR-TD20VE. Cea mai nouă îmbunătăţire a camerelor Handycam este noul sistem de stabilizare a imaginii, numit "Balanced Optical Steady Shot."

Sony dezvoltă, de asemenea, linia camerelor video cu proiector încorporat, lansând un nou model şi accesorii ale acestuia, care prezintă performanţe audio ridicate, asemenea unei camere 3D (HDR-TD20V), în dimensiuni cu mult reduse.

Sony anunţă şi noile camere digitale Cybershot cu posibilitatea de captură nemişcată şi o nouă soluţie post-shooting numită "Play Memories", care facilitează vizionarea, editarea, transmiterea prin e-mail, partajarea pe internet sau scrierea imaginilor pe disc după conectarea camerei la PC. În plus, stabilizatorul de imagine SteadyShot asigură imagini clare, bine-definite chiar atunci când nu este folosit un trepied.

Audio

Linia de playere Walkman MP3 se îmbogăţeşte cu noul model Walkman Z. Acest produs dispune de o interfaţă particularizată şi noi opţiuni de conectare la Android Market. Conţinutul media poate fi redat wireless pe orice dispozitiv compatibil DLNA, sau prin HDMI pe televizoarele BRAVIA.

VAIO

Linia de notebook-uri Sony VAIO îşi continuă evoluţia pentru a oferi mai multe opţiuni de divertisment şi noi variante de design, care să permită o productivitate şi o mobilitate mai mare pentru consumator. La CES 2012, Sony a lansat o serie de noi tehnologii şi prototipuri, care variază de PC-uri şi notebook-uri cu design slim până la sisteme PC all-in-one dotate cu tehnologia BRAVIA şi care oferă o experienţă 3D fără ochelari.

Smartphone-uri

Noul Sony Xperia ion este primul smartphone LTE, dotat cu un ecran HD de tipul Reality Display de 720 de pixeli, susţinut de Mobile BRAVIA. Este subţire, cântăreşte puţin, iar carcasa din aluminiu ascunde o cameră de 12MP cu timp rapid de răspuns. Mai mult, noul model Xperia S oferă o experienţă Full HD, imagini 3D şi multe altele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb