Sony lansează noi reportofoane digitale cu memorie flash şi player MP3

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 noiembrie 2009

Sony lansează noi reportofoane digitale cu memorie flash şi player MP3

Sony anunţă, printr-un comunicat de presă remis redacţiei, disponibilitatea pe piaţă a noilor reportofoane digitale cu memorie flash şi player MP3 ce beneficiază de un design elegant. Astfel, capturarea interviurilor, a întâlnirilor, a lecturilor şi a notiţelor vocale este mai facilă cu noua generaţie de reportofoane colorate de la Sony, ne asigură oficialii companiei.

Modelele ICD-UX200 şi ICD-UX300F, ce cântăresc mai puţin decât un telefon mobil (48g), beneficiază de cele mai avansate funcţii pentru capturarea, stocarea şi administrarea uşoară a înregistrărilor.

Memoria flash generoasă, de 4GB, poate salva mai mult de 1.000 de ore audio (în modul LP): mai mult decât suficient pentru o lună de înregistrări continue. Iar cu un conector USB integrat, modelele minuscule UX200 şi UX300F reprezintă şi o alternativă excelentă pentru a depozita sau transfera fişiere pe PC, în timpul deplasărilor.

Pentru divertisment mobil, utilizatorul poate asculta piesele preferate cu ajutorul player-ului audio, fie prin difuzoarele integrate sau prin căştile incluse în pachet.

Înregistrările digitale de înaltă calitate sunt capturate în format stereo ca fişiere MP3. Funcţia comutabilă de reducere a zgomotului şi filtrul de atenuare a sunetelor joase asigură o înregistrare a vocii clară.

Redarea înregistrărilor de voce prin difuzorul integrat este clară, cu un sunet bogat în detalii. Controlul vitezei de redarea digitală în 21 de paşi uşurează selectarea secvenţei audio dorite, fără distorsiuni, în timpul transcrierii interviului, seminarului sau lecturii.

Autonomia prelungită a bateriei permite discuţiile lungi. Cu o baterie alcalină, timpul de înregistrare se prelungeşte cu până la 15 ore (în modul LP), iar timpul de redare se extinde până la 83 de ore - mai mult decât suficient pentru a asculta seria de notiţe de lectură.

Administrarea înregistrărilor este foarte facilă, mulţumită ecranului generos LCD, cu afişaj lizibil, pe 5 linii. Înregistrările pot fi sortate în cinci directoare, uşurând selectarea fişierului căutat atunci când utilizatorul dispune de multe notiţe vocale sau interviuri.

Procedeul simplu de drag-and-drop facilitează transferul înregistrărilor, fişierelor sau pieselor muzicale direct în computer. Conectorul USB culisant al reportofonului este protejat de un capac conectat de dispozitiv, pentru a nu exista pericolul de a-l pierde.

Modelul ICD-UX200 (2GB) este disponibil în variantele de culoare negru, argintiu, roz şi roşu. Modelul ICD-UX300 (4GB) este disponibil în culorile negru şi roşu. Disponibil în varianta de culoare negru, modelul ICD-UX300F (4GB) beneficiază şi de tuner FM, permiţând ascultarea programelor favorite de radio.

Modelele ICD-UX200, UX300 şi UX300F vor fi disponibile începând cu decembrie 2009.

Sony este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinaţii profesionale. Sony este recunoscut pentru produsele sale audio-video, precum televizoarele BRAVIA LCD High Definition (HD, camerele digitale Cyber-shot, camerele video Handycam şi playerele MP3 Walkman, precum şi pentru computerele VAIO şi echipamentul HD pentru transmisiuni profesioniste, în principal XDCAM HD. Oferind o gamă completă de produse electronice, muzică, imagini, jocuri, afaceri online, Sony reprezintă unul din brand-urile lider în divertismentul digital, având aproximativ 170.000 de angajaţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb