"Sony" lansează noua serie de televizoare BRAVIA E4000

Monica Magureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 mai 2008

"Sony" reinventează rolul televizorului lansând noua serie BRAVIA E4000 cu "ramă foto", anunţă un comunicat al companiei. Astfel, în momentele de relaxare când nu sunt urmărite programele transmise de televiziuni, modul Picture Frame transformă ecranul televizorului într-un "tablou" pentru a afişa imagini preţioase la o calitate fără egal.

Modelele Full HD, de 32 şi 40 de inci vin în dotarea standard şi cu stativ, dar pot fi montate şi pe perete, pentru a deveni parte integrantă a locuinţei personale, alături de alte lucrări artistice înrămate. Gama este completată de modelele de 26 de inci, care sunt, de asemenea, montabile pe perete şi care sunt ideale pentru a fi aşezate pe masă sau birou, alături de alte poze de familie.

Seria beneficiază de o varietate bogată de culori pentru ramă, pentru a putea fi asortate cât mai uşor cu interioarele tradiţionale sau contemporane: Midnight Sky (Albastru), Aluminium (argintiu), Pearly White (alb perlat) and Dark Walnut (castaniu închis).

Imagini superbe, la Înaltă Definiţie (HD) sunt afişate în modul Picture Frame, având culori calde, bogate şi extrem de detaliate. Spre deosebire de modul normal de vizualizare a TV-ului, luminozitatea este redusă pentru a imita imaginea reală.

Alternativ, modul Picture Frame este ideal pentru a vă arăta poza preferată, indiferent dacă este vorba de o poză de familie sau un moment de neuitat din concediu. Imaginile pot fi afişate de pe orice dispozitiv USB de tip memorie flash, cum ar fi de exemplu Micro Vault Tiny, ce poate fi conectat discret pe partea laterală a televizorului.

În modul Picture Frame, consumul de curent este cu până la 35% mai mic decât în timpul unei vizionări obişnuite TV². Pentru o şi mai bună eficienţă a consumului, un temporizator schimbă de pe modul Picture Frame în modul Standby după o perioadă de timp binedefinită - perfect pentru situaţiile în care aţi uitat să opriţi aparatul. Noua gamă BRAVIA este cea mai eficientă din punct de vedere al consumului de la Sony: în modul Standby Mode, seria E4000 consumă doar 0,19W.

BRAVIA E4000 oferă o calitate superbă a imaginii, indiferent dacă vă bucuraţi de o emisiune TV obişnuită, de DVD-uri, filme pe Blu-ray Disc, cele mai noi jocuri pe PLAYSTATION3 sau de filmările HD pe care le-aţi înregistrat cu camcorder-ul Handycam.

"Încă o dată, Sony reinventează ideile despre rolul televizorului în sufragerie," a declarat Hiroshi Sakamoto, Vice-Preşedinte Marketing şi Product Planning, TV Operations Europe, Sony Europe. "Seria BRAVIA E4000 estompează graniţele dintre electronice şi artă. Acest televizor revoluţionar, cu un stil superb, arată la fel de bine pe perete ca şi poza pe care o afişează."

"Sony" este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinaţii profesionale. Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor şi cele din zona online, "Sony" se poziţionează ca una dintre cele mai importante mărci de bunuri de larg consum din lume. Sony a înregistrat vânzări consolidate anuale de 55,83 miliarde de euro (8.296 miliarde de yeni), pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2007, bazate pe o rată medie de schimb de 148,6 yeni la 1 euro. Deţine aproximativ 163.000 angajaţi în toată lumea.

În Europa, "Sony" a înregistrat vânzări consolidate de 13,71 miliarde euro (2.038 miliarde yeni) pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2007. "Sony Europa", cu sediul central la Sony Center am Potsdamer Platz din Berlin, este responsabilă pentru afacerile cu produse electronice din Europa şi a înregistrat vânzări consolidate de 9,12 miliarde de euro pentru aceeaşi perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb