SONY LANSEAZĂ NOUL WALKMAN VIDEO MP3 PLAYER  Sony îşi lansează în Romania primul WALKMAN cu capacitate de redare video

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 aprilie 2007

Aveţi acum ocazia să experimentaţi în premieră pe un WALKMAN vizualizarea de materiale video de cea mai bună calitate cu noua serie WALKMAN Video MP3 player NW-A800 de la Sony. Aceasta linie elegantă WALKMAN oferă o experienţă audio-vizuală fără pereche, fără a face rabat de la mărimea ecranului.

WALKMAN Video MP3 player este suficient de mic pentru a putea fi strecurat în orice geantă sau buzunar şi are un ecran LCD TFT color de 2" QVGA (320 x 240 pixels) cu claritate uimitoare, contrast puternic şi reproducere fidelă a culorilor. Materialele video pot fi redate pe ecran atât orizontal, cât şi vertical, pentru mai mult amuzament. În plus, este compatibil cu formatele video populare, MPEG-4 şi AVC, descărcarea făcându-se printr-un simplu drag & drop. Conversia fişierelor se face prin intermediul softului ImageConverter furnizat la achiziţie.

Aşa cum se întâmplă în cazul tuturor modelelor de WALKMAN, calitatea sunetului nu are rival. Brandul Walkman este asociat de multă vreme cu cea mai înaltă calitate în redarea fişierelor audio şi noul Walkman Video MP3 player onorează acest standard prin tehnologia nou implementată DSEE care reface frecvenţele înalte pierdute la compresie. NW-A800 încorporează trei tehnologii Clear Audio - Clear Stereo, Clear Bass şi Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) dezvoltat de Sony. Acestea sunt potenţate de căştile EX de 13.5 mm din dotare. Muzica dumneavoastră nu a sunat niciodată atât de bine!

De câte ori s-a întâmplat să rămâneţi fără baterii exact în timp ce ascultaţi melodia preferată? Bateria reîncărcabilă Li-Ion Stamina are acum o durată de utilizare de 30 de ore pentru modul audio şi 8 ore* pentru modul video. WALKMAN Video MP3 player încorporează de asemenea un sistem de selecţie a meniului uşor de utilizat, care permite navigarea rapidă în orice moment. Puteţi căuta melodia preferată după artist, album sau titlu, rapid şi intuitiv, la fel de bine cum puteţi lăsa shuffle-ul să vă surprindă cu o listă audio inedită. Alte caracteristici includ funcţii de stocare/vizualizare /prezentare a imaginilor în format jpeg pentru a vă putea bucura de cele mai reuşite fotografii cu un fundal sonor adecvat (heavy, pop, jazz, unique, plus setările preferenţiale).

WALKMAN Video MP3 player este compatibil cu softul SonicStage CP ce permite gestionarea şi transferul rapid al melodiilor dumneavoastră preferate. Platforma online CONNECT implementată de Sony vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de muzică. Cu o ofertă de mai bine de 1.5 milioane de melodii care acoperă toate genurile muzicale, platforma îi multumeşte până şi pe cei mai pretenţoşi utilizatori. În momentul în care conectaţi NW-A800 la un PC, Walkman Launcher deschide automat o selecţie de aplicaţii care vă vor ajuta în gestionarea fişierelor video, audio şi foto.

WALKMAN Video MP3 player este disponibil în mai multe variante, cu diferite capacităţi de stocare (2GB, 4GB şi 8GB) şi nuanţe cromatice noi (violet, negru, alb şi roz). Puteţi opta de asemenea pentru una dintre numeroasele carcase protectoare. De exemplu, CKH-NWA800 din policarbonat protejează WALKMAN-ul şi ecranul său mare împotriva zgârieturilor, a loviturilor şi a prafului, permiţând în acelaşi timp accesul facil la butoanele de control, la portul WM, la curea şi la mufa de intrare căşti.

Mai mult decât atât, utilizatorii unui WALKMAN Video MP3 player se pot bucura de muzica preferată oriunde ar fi graţie unei game largi de accesorii. Cablul de conectare auto (DCC-NWC1) se conectează direct la priza brichetei pentru a încărca NW-A800 în timp ce sunteţi în mişcare şi are o mufă stereo mini jack pentru redarea melodiilor direct la radioul maşinii (prin intermediul transmiţătorului FM opţional sau al cablului AUX). Transmiţătorul A2DP Stereo Bluetooth (WLA-NWB1) asigură conexiunea wireless pentru aceia dintre dumneavoastră care au dispozitive compatibile Stereo Bluetooth (căşti, boxe portabile sau sisteme in-car entertainment). Acasă, suportul BCR-NWA800 asigură sincronizarea automată a datelor cu computerul personal, precum şi încărcarea acumulatorilor (prin PC), în timp ce eleganta staţie de andocare (CPF-NW001) redă melodiile la cea mai bună calitate prin boxele puternice de 25W.

Gheorghe Mareş - Business Coordinator Romania & R.Moldova spune: "Noul WALKMAN Video MP3 player combină cea mai bună experienţă vizuală cu cea mai înaltă tehnologie audio de la Sony. Noul WALKMAN este compact, stilat şi accesibil, fără compromisuri atunci când vine vorba de dimensiunile ecranului, un lucru foarte important pentru consumatori. Suntem convinşi că aspectul elegant al acestui produs este întrecut doar de tehnologia de ultimă generaţie cu care vine echipat. Odată încărcat cu fişiere audio, videoclipuri, fotografii şi filmuleţe făcute cu camere foto digitale Cyber-shot şi camere video Handycam, Walkman Video MP3 player îşi va încânta utilizatorii, oriunde şi oricând."

WALKMAN Video MP3 Player NW-A800 va fi disponibil în România începând cu Mai 2007 în magazinele partenerilor Sony. Preţurile diferă în funcţie de model, după cum urmează: NW-A808 1.029 RON, NW-A806 774 RON şi NW-A805 595 RON.

Folosind fişiere audio ATRAC 132kbps, cu toate efectele sonore dezactivate

* Folosind fişiere video MPEG-4 384Kbps, luminozitate "3"

Note catre Editors

WALKMAN Video MP3 player este disponibil în trei modele:

- NW-A808 (8GB) cu o capacitate de stocare de până la 5500 de melodii sau 32:40 ore video*

- NW-A806 (4GB) cu o capacitate de stocare de până la 2700 de melodii sau 15:40 ore video*

- NW-A805 (2GB) cu o capacitate de stocare de până la 1300 de melodii sau 7:40 ore video*

* Muzica: ATRAC 48Kbps / Video: MPEG-4 384Kps

Durata de funcţionare a bateriilor:

- Aprox. 30 de ore playback la Atrac 132Kbps

- Aprox. 30 de ore playback la MP3 128Kbps

Dimensiuni aproximative: 88 x 43.8 x 9.1mm (cea mai subţire parte 8.3mm)

Greutate aproximativă: 53g

Ecran LCD color de înaltă rezoluţie de 2.0 inch QVGA (320x240) care poate fi folosit atât orizontal, cât şi vertical

Baterii reîncărcabile Li-Ion Stamina cu o durată de utilizare de până la 30 de ore pentru modul audio şi până la 8 ore pentru modul video

Compatibil cu formatele video populare, MPEG-4 si AVC (H.264/AVC) printr-un simplu drag & drop

Compatibil ATRAC, MP3, AAC (non DRM) şi WMA (non DRM)

Toate modelele gamei inlud utilitar pentru vizualizarea JPEG-urilor, cu mod de redare a diapozitivelor

Software SonicStage 3.4 pentru gestionarea şi transferul rapid al melodiilor dvs. preferate

WALKMAN este marcă înregistrată a Sony Corporation.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb