Sony prezintă OLED TV în România la CERF

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 9 mai 2008

Sony XEL-1 primul televizor de 11 inci bazat pe tehnologie OLED

(Organic Light Emitted Diode)

BRAVIA KDL70X3500, primul televizor LCD Sony de diagonala 178cm

Televizoarele BRAVIA din gama W şi E cu design şi funcţionalitate extinsă

Cea mai compactă cameră video Full HD din lume Handycam TG3

Cyber-shot W300, W170 cu funcţia de auto declanşare la un zâmbet

MEX-BT3600U, CD Tunerul care permite redarea muzicii personale via USB sau Bluetooth, direct prin intermediul echipamentului stereo al maşinii

GigaJuke cu HDD stochează, etichetează şi organizează muzica utilizatorilor şi o redă oriunde şi oricând

Seria NWZ 820 Video Walkman, cu ecran mai mare, autonomie crescută, de până la 36 de ore pentru redare audio şi 10 ore de redare video

Sony expune la ediţia 2008 a CERF (Computer & Electronics Romanian Fair) soluţii, tehnologii şi produse de ultimă oră lansate la nivel mondial, acum în premieră pentru pasionaţii de tehnologie din România. Prezenţă constantă pe parcursul anilor la CERF prin intermediul partenerilor, de la ultimele trei ediţii Sony expune în stand propriu. Standul din acest an poate fi vizitat în perioada

7-11 mai, în intervalul 10:00-18:00 la complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti, Pavilion 13, stand 3010.

"Entertainment like.no.other", conceptul de expunere Sony la CERF 2008, înlesneşte, într-o notă de unicitate, interacţiunea utilizatorilor cu soluţiile expuse şi reprezintă momente din noul stil de viaţă din era digitală. Vizitatorii vor pătrunde astfel în universul Sony, testând în mod direct sau asistaţi de echipa de specialişti, produsele de vârf prezentate şi inter-conectivitatea acestora.

"Sony prezintă, în cadrul CERF, produse deosebite, unice, care s-au lansat de curând la nivel internaţional, multe dintre ele în premieră pentru pasionaţii de tehnologie din România", a declarat Cristian Moanţă, Country Manager Sony România. "Suntem mândri să prezentăm în premieră pentru piaţa locală mult aşteptatul televizor OLED, iar CERF reprezintă cu certitudine locaţia şi momentul oportun pentru a evidenţia avantajele acestor echipamente de ultimă oră".

Pionier în tehnologiile viitorului, Sony aduce în premieră la Bucureşti vârfurile tehnologiei: televizorul "vedetă" XEL-1 de 11 inci, bazat pe tehnologia OLED, televizoarele LCD BRAVIA, cu diagonale impresionante, precum BRAVIA KDL70X3500 de 178 cm. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă în acţiune micuţa HDR-TG3, cea mai compactă cameră video Full HD şi aparatele foto de ultimă generaţie Cyber-Shot din clasa W, cu funcţia de auto declanşare la zâmbet (Smile Shutter).

Televizorul XEL-1 se remarcă în primul rând prin graţia design-ului absolut unic - ecranul are doar 3 milimetri în zona cea mai subtire. În plus, televizorul OLED XEL-1 oferă un contrast unic de 1.000.000:1 datorită reproducerii ireproşabile a negrului. De asemenea, timpul de răspuns şi consumul de curent sunt net îmbunătăţite comparativ cu tehnologia LCD, astfel este evident că XEL-1 este televizorul viitorului.

O altă atracţie a standului Sony o reprezintă LCD TV-ul BRAVIA KDL70X3500, televizor care, cu siguranţă, depăşeşte sfera comunului, cu ai săi 70 de inci în diagonală (177,8 cm), fiind cel mai mare LCD TV produs de Sony până în prezent. Televizorul oferă procesare a imaginii pe 10 biţi, are rezoluţie Full HD, ideal pentru filme Blu-ray sau conectare la console PlayStation3, dar la fel de important, iluminarea din spate (backlight) este asigurată de LED-uri, astfel gamutul de culoare este extins, peste 100% din spectrul standardului NTSC.

Televizoarele BRAVIA din gama W se remarcă prin funcţii unice, cum ar fi funcţia de ramă foto sau cea de USB Photo Viewer. Seria E duce această idee mai departe, cu o ramă special proiectată pentru ca aparatul să se integreze perfect în orice locuinţă, printre celelalte rame foto, fără a crea impresia unui simplu televizor. Caracteristicile tehnice sunt de vârf: toate modelele sunt Full HD, chiar şi cele de 32 de inci, vin cu BRAVIA Engine 2, pentru ca modelele începând cu diagonala de 40 de inci să aibă în plus gamut îmbunătăţit, graţie iluminării speciale (neoane Wide Colour Gamut Cold Cathode Fluorescent Lamp), panou pe 10 biţi, pentru culori mai reale ca niciodată.

Cu noul HDR-TG3 puteţi avea calitate Full HD fără compromisuri, fără a vă obosi cu greutatea sa - este cea mai compactă cameră video Full HD din lume. Şi, pentru a elimina orice accident, aparatul are o carcasă din titan, tratată special pentru a rezista zgârieturilor. Un alt atu al acestui "mic gigant" este posibilitatea de a detecta până la 8 feţe umane într-o scenă pentru realizarea focalizării cât mai exacte. Sunetul este surround, 5.1, iar microfonul este direcţional cu zoom, deoarece sunetul este la fel de important pentru o înregistrare video de calitate.

Printre aparatele foto Cyber-shot expuse la CERF 2008 se distinge noul W300. În primul rând, aparatul are în dotare un impresionant şi unic - în clasa lui - senzor de 13,6 megapixeli, stabilizator optic şi sensibilitate ridicată ISO 6400. În al doilea rând, aparatul este protejat de acelaşi învelis dur, din titan, precum camera video Handycam HDR-TG3. Toate aparatele din seria W vin cu o funcţie pe cât de interesantă, pe atât de utilă: Smile Shutter, lansată în premieră de Sony. Practic aparatul aşteaptă până când subiectul zâmbeşte, apoi se va declanşa, pentru a surprinde cele mai fericite momente.

Pe lângă aceste produse, standul Sony vă propune şi multe alte soluţii ingenioase, cum este "Clean audio", net superioară oricărei soluţii de tip hands-free, prin recent lansatul CD Tuner MEX-BT3600U. Cei care vor libertate maximă acasă, în timp ce ascultă muzica preferată, vor "gusta" din avantajele Giga Juke-ului cu HDD, ce permite ascultarea muzicii în orice încăpere prin intermediul sateliţilor fără fir. Mai mult, în cinci locuri diferite din casă pot fi redate piese diferite în paralel.

Celor aflaţi în continuă mişcare le este demonstrat noul NWZ 820 Video Walkman, cu o autonomie de 36,5 ore pentru material audio si 10 ore pentru redare video. Modelul NWZ-A829, având o capacitate de stocare de 16GB, poate păstra până la 3800 de melodii sau 62 de ore de material video.

Tot la capitolul mobilitate, Sony propune modelul VAIO TZ31XN/B, care, prin carcasa din fibră de carbon, prin design-ul deosebit "Full Flat" şi prin stilul aparte al tastaturii, de inspiraţie japoneză, este o apariţie remarcabilă. Ecranul LCD îmbunătăţit de 11,1 inci X-black oferă un aspect real de 16:9, perfect pentru vizionarea de filme la calitate extraordinară. Ecranul este îmbunătăţit de tehnologia de iluminare cu LED şi oferă o acurateţe deosebită, pentru o imagine luminoasă şi extrem de reală. Utilizarea fibrei de carbon la construcţie le-a permis inginerilor să depăşească barierele - capacul are doar 4 mm grosime, aducând o notă distinctă design-ului.

Remarcabil de compact şi portabil, modelul TZ31XN/B cântăreşte doar 1,24 kg şi oferă o durată de viaţă a bateriei de până la 7,5 ore.

Pentru cei care doresc redarea conţinutului HD la o calitate extraordinară, Sony prezintă modelele din seria FZ, FZ31Z şi FZ31M. Notebook-urile înglobează procesorul Intel Core 2 Duo şi beneficiază de puterea grafică oferită de NVIDIA GeForce cu decodare HD, pentru performanţe remarcabile. O unitate optică Blu-ray Disc Double Layer vă permite să vă bucuraţi de filme în formatul Blu-ray Disc. Interfaţa WiFi şi camera "Motion eye" completează latura mobilă a acestui model, adăugând o nuanţă multimedia originală.

De remarcat este şi modelul Full HD pentru divertisment VGN-AR61S, o veritabilă maşină multimedia cu un ecran de mari dimensiuni care oferă, în plus, posibilitatea de a edita înregistrările video HD personale şi de a le scrie pe un disc Blu-ray Double Layer de 50GB. Printre caracteristicile notabile, se află ecranul LCD panoramic de 17 inci X-black, care oferă o rezoluţie Full HD, şi lampa dublă pentru iluminare. Camera web "Motion Eye" integrată extinde divertismentul experimentat pe acest model.

Sony aduce în premieră la CERF noua gamă de notebook-uri foarte compacte VAIO CR, care, pe lângă design-ul sofisticat, în diferite variante de culoare, beneficiază şi de o configuraţie remarcabilă, ce include procesorul Intel Centrino Duo, Genuine Windows Vista Home Premium, ecran LCD widescreen de 14.1 inci,microfon încorporat, Bluetooth şi cameră de 1.3 megapixel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb