SPAR deschide cea de-a zecea locaţie la Mediaş, o investiţie de 2,8 milioane de euro

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 21 iunie 2007

Investiţia totală SPAR în Romnânia se ridică astfel la peste 20 milioane de euro

După 8 supermarket-uri şi un hypermarket deschise până în prezent, SPAR inaugurează cea de-a zecea locaţie la Mediaş, o investitie de 2,8 milioane de euro. Magazinul îşi aşteaptă primii clienţi pe 21 iunie.

Supermarket-ul este situat în Şoseaua Sibiului nr. 38 şi are o suprafaţă totală de 2.550 m2, din care 1.665 m2 alocaţi sălii de vânzare. Clienţii vor putea alege dintre cele 8.450 de articole pe care supermarketul le va găzdui, oferta de produse proaspete fiind extrem de bogată: 35 % din întreaga sortimentaţie. Pentru magazinul de la Medias, SPAR lucrează cu 436 de furnizori, iar numărul angajaţilor este de 75. Investiţia se ridică la 2,8 milioane de euro.

Începând cu a doua jumătate a anului 2006, SPAR a inaugurat 8 supermarket-uri în oraşele Arad, Reşiţa, Deva, Odorheiu Secuiesc, Alba Iulia (3 magazine) şi Haţeg şi un hypermarket la Târgu Mureş. Investiţia totală până în prezent se ridică la 20,3 milioane de euro.

Pentru 2007, SPAR îşi propune un plan de extindere ce prevede deschiderea a peste 12 locaţii, având deja 8 proiecte definitivate. Obiectivul de dezvoltare a companiei pe termen mediu este deschiderea de magazine în 55 de locaţii. Din perspectiva strategiei pe termen lung, SPAR îşi propune să deschidă magazine în toate oraşele importante ale ţării, ajungând la un total de 250 de locaţii la nivel de România.

SPAR va continua excelenţa în serviciile asigurate clienţilor săi prin promovarea celor patru valori internaţionale: raport excelent calitate / preţ, prospeţime, sortimentaţie variată de produse şi o gamă bogată de servicii.

SPAR a fost fondat în anul 1932 în Olanda. "Despar" este acronimul unei fraze din limba olandeză, "toţi vor beneficia de pe urma cooperării unite", principiu ce stă şi astăzi la baza filozofiei brand-ului SPAR. "Spar" înseamnă "bradul de Crăciun", a cărui reprezentare este şi sigla magazinelor SPAR.

La nivelul întregii lumi, numărul total al magazinelor SPAR este de peste 15.000, cu o cifră de afaceri totală de 27 miliarde de euro în 2006, extins pe 4 continente în 34 de ţări.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb