Specialiştii în resurse umane vor avea propriul manual de bune practici

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Resurse Umane / 22 septembrie 2009

HR Club, asociaţia profesioniştilor români în Resurse Umane, dă startul înscrierilor pentru primul Manual de Bune Practici în Resurse Umane (RU) din România.

Manualul va cuprinde studii de caz care acoperă şapte domenii cheie: recrutare şi selecţie, compensaţii şi beneficii, legislaţia muncii şi relaţii de muncă, managementul performantei, instruire & dezvoltare profesională, design şi dezvoltare organizaţională, strategia de RU, lista fiind deschisă oricăror iniţiative de management al resurselor umane realizate în ultimii ani de organizaţii care activează în România.

Acest Manual se realizează în cadrul proiectului "Parteneriat în sprijinul dezvoltării domeniului resurselor umane", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat de Asociatia HR Management Club in perioada mai 2009- august 2010, iar varianta finală a acestuia va fi lansată la jumătatea anului 2010 cu ocazia Conferinţei de diseminare a proiectului POSDRU.

"Membrii HR Club care voluntariază in grupul de lucru pentru pregătirea acestui manual, vor analiza studiile de caz inscrise, pe baza a patru criterii: gradul in care soluţia propusă este fundamentată din punct de vedere conceptual, teoretic şi/sau etic; dacă soluţia foloseşte şi indeplineşte indicatori cheie de performaţă pe proiect; măsura în care soluţia este replicabilă şi in alte organizaţii, şi dacă soluţia este simplă, dar, bineînţeles nu simplistă", declară Csaba Gergely, preşedintele HR Club.

Toţi specialiştii în resurse umane din România, membri şi non-membri HR Club, se pot înscrie în acest proiect până la data de 30 octombrie, iar inscrierile se vor face prin sistemul de nominalizare şi autonominalizare. Această practică presupune participarea cu propriul studiu de caz, sau indicarea unui studiu de caz al unei alte companii. În plus, acele proiecte primite şi validate de către grupul de lucru până la data de 15 octombrie vor intra în competitia pentru Gala Premiilor HR Club care işi va anunţa câştigătorii pe data de 25 noiembrie 2009, in Bucureşti.

HR Management Club este asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România. Misiunea sa este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu. În prezent asociaţia are un număr de 380 membri, din peste 300 de organizaţii ce activează in principalele industrii din România. Incepând cu anul 2007, HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor(EAPM) precum şi a Federatiei Internationale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb