Square 7 Properties anunţă demararea proiectului Giurgiu Shopping Park

S.B.
Companii #Construcţii / 29 iulie 2022

Square 7 Properties anunţă demararea proiectului Giurgiu Shopping Park

Square 7 Properties anunţă demararea lucrărilor de construcţie pentru un nou parc de retail, la Giurgiu, în suprafaţă brută închriabilă de 7.000 de metri pătraţi.

"Continuăm planul agresiv de dezvoltare cu o nouă investiţie în proiectul cu numărul 26 din portofoliul companiei", spune Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties, adăugând: "Având in vedere contextul economic favorabil din ultimii ani, vedem noi oportunităţi în oraşele cu populaţie între 50.000- 100.000 locuitori, unde există o nevoie reală pentru comerţ modern şi spaţii adecvate. "

Proiectul de la Giurgiu este dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiţii belgian Mitiska REIM. Antreprenorul general al proiectului este compania austriacă Strabag.

Parcul de retail de la Giurgiu este localizat central, pe bulevardul Academician Miron Nicolescu. Este ancorat de Lidl, galeria comercială fiind deja total închiriată către branduri precum: Hervis Sports & Fashion, New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, KFC, Superzoo şi altele. Deschiderea este prevăzută pentru primul trimestru al anului 2023.

În prezent, Square 7 Properties are în curs de finalizare extinderea parcului de retail de la Slatina şi în curs de autorizare alte două noi proiecte în Piteşti şi Mediaş, cele trei dezvoltări având o suprafaţă totală de aproximativ 35.000 mp.

*

Square 7 Properties a dezvoltat alături de Mitiska REIM un portofoliu de 26 de parcuri de retail, în suprafaţă totală de 142.000 mp.

Grupul are o experienţă de peste 15 ani pe piaţa din România, cu o echipă solidă şi profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility şi property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber şi accesul direct în magazine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb