Stadionul Rapid, ventilaţie de ultimă generaţie

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 10 martie 2021

Stadionul Rapid, ventilaţie de ultimă generaţie

Noul stadion Rapid beneficiază de dotări moderne, inclusiv în ceea ce priveşte sistemele de ventilaţie ale spaţiilor închise. Compania Atrea a livrat peste 40 de centrale de tratare a aerului, cu debite cuprinse între 500 şi 6000 m3/h.

Unităţile sunt destinate spaţiilor închise precum loje, vestiare, săli de tratament, săli de fitness şi alte camere interioare.

Dorin Salamac, director general Atrea România a declarat: "În acest moment, lucrarea este în curs de execuţie, partea de loje fiind aproape gata, iar în curând se vor monta tribunele. Aparatele utilizate sunt cu montaj interior, iar construcţia compacta a făcut posibilă montarea lor într-un spaţiu mic, în plafonul fals.

Prin această metodă am reuşit să salvăm spaţiu util care poate fi destinat altor echipamente". Sistemele au fost proiectate conform normativului European ErP 2018, astfel ventilarea asigură un grad ridicat de confort cu o eficienţă mare de recuperare a căldurii. De asemenea, unităţile îndeplinesc standardele Regulamentului Comisiei Europene nr. 1253/2014 în ceea ce priveşte cerinţele de proiectare ecologică pentru unităţile de ventilaţie.

Cel mai important este că soluţia implementată asigură extracţia aerului viciat din încăperi, furnizând în permanenţă aer proaspăt în interior, care este încălzit cu căldura aerului extras, deci fără consum suplimentar de energie. Specialiştii recomandă implemetarea sistemelor de ventilaţie cu recuperare de căldură în toate spaţiile cu trafic intens, fiind cea mai eficientă soluţie de ventilaţie din punct de vedere al sănătaţii, energiei şi al confortului.

Stadionul din Giuleşti, destinat în prima fază Euro 2020, va fi finalizată până la sfârşitul lunii mai şi va avea o capacitate de 14.050 de locuri, iar costul lucrării este de peste 39 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb