STELIAN ION: "PSD şi PNL lovesc mişeleşte în asociaţiile pentru protecţia mediului care se luptă de ani de zile cu mafia lemnului"

J.P.
Politică / 28 noiembrie 2021

"PSD şi PNL lovesc mişeleşte în asociaţiile pentru protecţia mediului care se luptă de ani de zile cu mafia lemnului"

Fostul ministru al Justiţiei, Stelian Ion, susţine că PSD şi PNL profită de contextul crizei energetice şi "lovesc mişeleşte" asociaţiile de mediu care fac demersuri pentru combaterea defrişărilor ilegale, conform G4media.

El a mai spus că PNL şi PSD "şi-au dat mâna în Parlament" pentru "a da verdicte şi a găsi ţapi ispăşitori".

"PSD şi PNL, profitând de contextul crizei generate de creşterea preţului energiei electrice, şi-au dat mâna pentru a da verdicte în Parlament şi a găsi ţapi ispăşitori pentru această criză în numele unei comisii de anchetă.

PSD a insistat, la începutul toamnei, să fie constituită o comisie de anchetă privind creşterea preţurilor la energie şi gaze naturale. Iniţial, PNL a anunţat că va vota împotrivă, dar pentru că PSD i-a ajutat la acel moment la blocarea moţiunii de cenzură a USR, liberalii recunoscători s-au răzgândit şi i-au sprijinit pe pesedişti pentru constituirea comisiei de anchetă. Acestea sunt faptele. Din 9 septembrie 2021, PSD şi PNL şi-au dat mâna pentru o nouă mascaradă în parlament sub forma unei comisii de anchetă privind energia", a afirmat Stelian Ion, într-o postare pe Facebook.

"Acum, monstruoasa coaliţie dă verdicte şi stabileşte vinovaţi înainte chiar ca aceştia să fie audiaţi. O invitaţie la audieri adresată asociaţiei de mediu Agent Green susţine că reprezentanţii acesteia trebuie să dea explicaţii în legătură cu, citez: «principalele obiective investiţionale a căror realizare a fost blocată ca urmare a demersurilor derulate de Asociaţia Agent Green».

Cum titulatura exactă a Comisii parlamentare de anchetă este cea de «stabilire a cauzelor creşterii substanţiale a preţurilor gazelor naturale şi energiei electrice» devine cu atât mai evidentă intenţia PSD şi PNL de a le pune în cârcă asociaţiilor pentru protecţia mediului «blocarea» unor investiţii care, se subînţelege, ar fi dus în mintea bolnavă a unor penelişti şi pesedişti la creşterea preţurilor la energie electrică şi la gaze naturale", a mai spus Stelian Ion.

Deputatul USR mai susţine că, prin acest "pervers demers", PSD şi PNL lovesc dur asociaţiile de mediu pentru că "le-au stricat combinaţiile".

"Pervers demers! În felul ăsta mişelesc, pesediştii şi peneliştii lovesc dur în asociaţiile de mediu care le-au stricat combinaţiile şi care au câştigat în instanţă procesele prin care au demonstrat clar că prin construirea ilegală a hidrocentralei de pe cursul râului Jiu, la Bumbeşti Livezeni, în Parcul Naţional Defileul Jiului, s-ar distruge acest râu şi ecosistemul din jurul său.

Pentru PSD şi PNL justiţia reală, din sala de judecată, nu face doi bani, pentru ei contează doar concluziile trase şmechereşte în comisii de anchetă politice.

Lupta cu mafia care vrea să distrugă viitorul copiilor noştri doar pentru a-şi umple buzunarele va fi şi mai dură, dar va continua cu toată forţa!", a mai afirmat Stelian Ion.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. se lupta pe... e o vrajeala

    mafia lemnului ikea ajuns in dormitoare; rectificam: rumegusul mafiei lemnului ajuns in dormitoarelor romanilor... iar lemnul de calitate exportat in tari bogate. 

    lasati vrajeala ca o analiza cu izotopi demonstreaza rapid originea lemnului. 

    sunt destule tehnologii de a se demonstra de unde se fura si unde ajunge.. chiar si fara aface flagrant! 

    semnat comenturi "cretine" 

    Bine ca ma scrieti si adevarul. Nu am uitat ca in urma cu vreo doau saptamani ati preluat fara sa digerati fake news-ul lui Badea cu racul. Un parc national inseamna infinit mai mult decat o specie, fie ea si prioritara si la marginea arealului.

    Tu nu esti ala care a fost ministrul justitiei desi avea ceva legat de obtinerea ilegala a unui apartament ANL? Te-a apucat vigilenta? Ce ai facut legat de mafia lemnului cat ai fost la putere? Nu imi amintesc nicio declaratie sau masura din perioada aia. La putere ati fost nuli, la dat din gura nimeni nu va intrece.

    1. chiar as fi vrut sa vad o initiative in acest sens de la usr

    Elena G Damoc nascuta in Bucuresti pe 1 mai 1993, a pledat vinovata pentru uciderea fiicei ei in varsta de doar 4 luni, insa va evita închisoarea după ce judecătorul a spus că timpul în spatele gratiilor ar fi nepotrivit. Judecatorul a fost descoperit ca avea legaturi de prietenie cu mama Elenei, Liliana Damoc, profesoara de chimie in liceul Miguel Cervantes. Cercetarile au dus la iveala faptul ca profesoara Liliana Damoc a facut trafic de influenta pentru ca fiica ei sa nu fie pedepsita.

    Elena G Damoc, acum în vârstă de 28 de ani, absolventa a scolii nr.97 si a Colegiului National Sf Sava,  

    a încheiat un acord de pledoarie în 2019 în care a acceptat să pledeze vinovata pentru crima de gradul I,  

    si două capete de acuzare de abuz sexual de gradul doi, potrivit documentelor instanței. 

    Elena G Damoc, de inaltime 158 cm, si 50 kg, a fost pusa în probațiune provizorie pentru doi ani, cu limitarea drepturilor civile. 

    In acest moment ea este angajata la Arensia Exploratory Medicine, si locuieste pe strada Emanoil Buteica nr 25-27, unde detine un  

    apartament cumparat cu veniturile obtinute ilegal din meditatii la chimie. 

    Elena Damoc are obiceiul de a se autovictimiza si a castiga increderea victimilor ei printr-un compartament fals timid si politicos, 

    ea dand dovada de mult sange rece cand si-a ucis fetita in varsta de doar 4 luni, punand-o intr-un vas cu apa oparita de pe aragaz,  

    pentru ca fetita plangea prea tare. 

    Loredana Georgiana Manolache, Alexandra Macarie, Ambra Stoiu, ,Diana Iancu, Viorica Fronoiu - Stoicescu, Alexandra Ilinca, Antonia Mercan 

    Estera Cristescu, Diana Barabancea, Eliza Ciucă, ,Serena Stoi , Cristina Zbârcea, Loredana Patru, Sorina Sandoiu,  

    Dana Paula Venter, Diana Chircă lucreaza si se intalnesc cu Elena Damoc, necunoscand trecutul  

    si prezentul ei de criminala, care si-a ucis fetita de 4 luni prin oparire.

    Uite cine ne da alaturi?Nenea Stelian e cazul sa stai ascuns o perioada!

    1. Sa stea ascuns ca sa fure pesedeul linistit, nu?

      Voi chiar credeti ca populatia inghite tot ce dejectati in media?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb