STUDIU TRANSAVIA:  Carnea de pui, consumată de peste 65% dintre români

F.A.
Companii #Agro-alimentar / 24 octombrie 2013

Un studiu iniţiat de Transavia, la finalul anului trecut, arată că în topul preferinţelor românilor se află carnea de pui, fiind consumată de peste 65% dintre aceştia, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Profesorul Doctor, Nicolae Hâncu, a declarat: "Carnea reprezintă principala sursă de proteine de calitate din alimentaţie. Cu toate acestea, se recomandă variantele mai slabe, cu conţinut variabil de grăsimi, precum carnea de pui. Pe lângă aportul de proteine, carnea de pui, fără piele, conţine minerale şi vitamine extrem de benefice pentru sănătate".

Începând din luna noiembrie a acestui an, Transavia va prezenta, în mai multe şcoli dinh capitală, programul "Ora de nutriţie", prin care aceasta îşi propune să ofere elevilor informaţii cuprinzătoare legate de necesitatea abordării unui stil de viaţă sanatos, conform aceluiaşi comunicat.

Nicolae Hâncu este de părere că: "Educaţia copiilor în ceea ce priveşte alimentaţia sănătoasă trebuie să înceapă încă de la vârste fragede, atât în familie, cât şi în instituţiile de învăţământ. Mulţi dintre tinerii de astăzi fac alegeri absolut nesănătoase. Aportul zilnic de nutrienţi necesari organismului se află în alimente proaspete, pe care trebuie să le consume în mod corespunzător".

Grupul Transavia produce peste 55.000 de tone de carne pe an în facilităţile sale de producţie din Transilvania. Compania 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi două ferme vegetale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb