Subsidiara locală grupului internaţional El Grupo Número 1, noul chiriaş al P3 Bucharest A1

A.P.
Comunicate de presă / 27 octombrie 2020

Subsidiara locală grupului internaţional El Grupo Número 1, noul chiriaş al P3 Bucharest A1

P3 Logistic Parks ("P3") anunţă semnarea unui nou contract de închiriere cu subsidiara locală a grupului internaţional El Grupo Número 1. Noul chiriaş va ocupa o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi de spaţii logistice şi spaţii de birouri în P3 Bucharest A1, potrivit unui comunicat de presă.

Tranzacţia a fost intermediată de Dunwell Industrial Brokerage, singurul broker de real estate industrial din România.

Astfel, El Grupo Número 1, francizor multi-brand din Insulele Canare, Spania, distribuitor exclusiv în România pentru cele mai importante mărci ale modei spaniole, accesează piaţa locală prin mai multe magazine stradale şi în centre comerciale, unde vor comercializa în regim outlet colecţiile din anii anteriori ale unor producători de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii recunoscuţi pe plan internaţional.

Cu o suprafaţă de 380.000 de metri pătraţi, 14 depozite şi un teren care permite construirea a încă 100.000 de metri pătraţi de spaţii logistice, P3 Bucharest A1 este un parc industrial complex din capitală. Adiţional terminalului de cale ferată care deserveşte segmentul de transport marfă şi căruia i-a fost adăugată de curând facilitatea de transport călători, parcul dispune şi de o cantină-restaurant cu suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi 200 de locuri la mese care va fi deschisă începând cu luna noiembrie.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: "Retailul vestimentar este o nişă importantă, în continuă dezvoltare, iar El Grupo Número 1 este un jucător ambiţios care deţine atât experienţa, cât şi know-how-ul necesare pentru a-şi extinde rapid business-ul în regiune. Am convingerea fermă că vor deveni curând un brand cu notorietate pe piaţa locală. Le urăm bun venit în comunitatea P3 noilor noştri parteneri şi ne bucurăm că au ales parcul nostru logistic pentru a pune bazele operaţiunilor lor comerciale în România. Mulţumim şi echipei Dunwell pentru profesionalism şi pentru colaborare. Ne bucurăm că împreună am reuşit să găsim varianta optimă de depozitare pentru acest new entry al pieţei din Bucureşti."

Jeff Medeiros, General Manager în România al distribuitorului spaniol, declară: "Grupul Número 1 are o experienţă de aproximativ jumătate de secol în industria de mărfuri soldate, în special în segmentul de articole vestimentare şi încălţăminte. Oferim cele mai bune mărci din Spania şi Europa la preţuri foarte accesibile. În ultimii 10 ani am crescut rapid pe piaţa vest-africană prin parteneriate solide sau prin vânzările din magazinele proprii. A venit vremea însă să ne extindem şi într-un climat mai rece, iar România, o ţară latină precum a noastră, a fost o alegere firească. Ne propunem să accesăm nu doar piaţa românească, ci şi ţările vecine: Bulgaria, Ungaria şi Moldova. Ne-am dorit să începem această nouă experienţă cu dreptul şi am realizat acest lucru prin parteneriatul cu Dunwell. Daniel Cautiş de la Dunwell ne-a înţeles nevoile încă de la început şi a făcut o analiză extinsă, amănunţită, personalizată, foarte bine executată, dar şi time-consuming pentru a ne găsi cea mai bună opţiune pe piaţa logistică din România. Suntem foarte încântaţi de alegerea făcută şi ne-am instalat deja în depozitul de clasă A, amplasat într-o locaţie excelentă - în parcul P3 Bucureşti A1 de la Chiajna, lângă DNCB. P3 este, în opinia mea, proprietarul-dezvoltator de pe piaţa logistică din România cu cea mai prietenoasă abordare a chiriaşilor, cu un personal calificat şi plin de resurse, întotdeauna dispus să soluţioneze fiecare cerere într-un timp record."

Daniel Cautiş, Managing Partner Dunwell, spune: "Este o bucurie pentru noi să putem contribui la deschiderea şi dezvoltarea noilor afaceri în România, de aceea am fost încântaţi să intermediem închirierea spaţiului de depozitare pentru El Grupo Número 1. Luând în calcul nevoile specifice de distribuţie, am ales cea mai bună soluţie pentru ei, spaţiul fiabil din cadrul depozitului P3, cu acces facil la toate cele 6 sectoare ale Bucureştiului, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi la autostrazile A1 şi A3."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Când sunt deschise porțile?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb