SUCEAVA: Vicepreşedinte PNL cere liderului PSD să se delimiteze de "campania mincinoasă" a partidului

D.F.
Politică / 17 noiembrie 2019

Ioan Bălan (sursă foto: Twitter)

Ioan Bălan (sursă foto: Twitter)

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul Ioan Bălan, i-a solicitat într-o conferinţă de presă liderului judeţean al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, dar şi întregii organizaţii condusă de acesta să se delimiteze campania ''murdară'' pe care o fac activiştii partidului, i-a îndemnat pe suceveni să nu se lase manipulaţi de "minciunile pesediştilor" şi a combătut "fake news-urile" transmise de "arhanghelii negri" ai PSD, Olguţa Vasilescu şi Codruţ Ştefănescu.

''Vedem o campanie mincinoasă, murdară, bazată pe fake news-uri. (...) Nu poţi să vii într-un stat democratic, într-o campanie prezidenţială şi să vorbeşti despre nazism, despre lagăre de concentrare, despre sârmă ghimpată, despre un neamţ care ar vorbi despre gazare şi multe altele şi culminând zilele acestea cu români care rămân să poarte şi stea galbenă în piept. Mi se pare mizerabil, odios, să ajungem să facem o astfel de campanie. (...) Îi înţeleg pe cei de la PSD că au un candidat extrem de slab, despre care nu pot să vorbească şi căruia măcar nu îi pot pune vorbe în gură, aşa cum o făcea cu ceva timp în urmă cel care a propulsat-o şi anume fostul preşedinte al PSD. PSD prin cei doi arhangheli negri, Codrin Ştefănescu şi Olguţa Vasilescu, zilele acestea spun nişte lucruri care nu ar trebui să existe în politică", a spus Bălan, subliniind că este inacceptabil să foloseşti suferinţa unui popor pentru a face campanie electorală candidatului PSD în defavoarea opozantului.

Viceliderul liberal a făcut apel la oameni să vină la vot duminică, pe 24 noiembrie, şi să-l aleagă Klaus Iohannis, pentru avea un preşedinte ''democratic'' pentru a asigura o relaţie cu bună cu partenerii europeni.

''Cred că Klaus Iohannis, candidatul PNL, aşa cum l-aţi garantat din primul tur cu peste 3,5 milioane de voturi, merită să fie votat de dumneavoastră. Să veniţi la vot, iar duminică seara să avem un preşedinte în continuare democratic, un preşedinte care să ne asigure în continuare parcursul nostru european şi o bună relaţie cu ceilalţi parteneri din UE", a spus Bălan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb