SUPLIMENT AUTO Grenadier 4x4, noul vehicul propus de Ineos Automotive

Ziarul BURSA #Companii #Auto / 28 noiembrie 2022

Grenadier 4x4, noul vehicul propus de Ineos Automotive

Ineos Automotive a lansat, la finalul lunii trecut producţia în serie a modelului Grenadier 4x4 în cadrul fabricii din Hambach, începând astfel o etapă importantă din activitatea sa.

"Am parcurs un drum lung de la startul proiectului în 2017, iar acesta este un moment de referinţă pentru INEOS Automotive ca producător de autovehicule. Faptul că am ajuns în acest punct este o dovadă a rezilienţei şi a eforturilor intense depuse de întreaga echipă a INEOS Automotive, de partenerii noştri de dezvoltare şi de furnizorii noştri, pentru care le mulţumim tuturor acum, când ne apropiem de primele livrări către clienţi", a declarat Mark Tennant, Commercial Director, INEOS Automotive.

Aventura realizării noului vehicul 4x4, Grenadier, a început în anul 2017, când preşedintele companiei INEOS, Jim Ratcliffe, un pasionat de maşini şi un aventurier cu experienţă, a identificat un gol în oferta de pe piaţă pentru un 4x4 de bază, utilitar, proiectat pentru standardele şi fiabilitatea zilelor noastre. Astfel, a fost înfiinţată INEOS Automotive Limited, care a adunat o echipă de profesionişti din domeniul auto pentru a aduce transforma viziunea în realitate, cu o perspectivă nouă a dezvoltării şi producţiei vehiculelor 4x4. Combinând spiritul şi designul britanic robust cu rigoarea inginerească germană, Grenadier va fi un 4x4 cu adevărat fără compromisuri, construit de la zero. Proiectat pentru a depăşi toate condiţiile, acesta va oferi cea mai bună capacitate off-road, durabilitate şi fiabilitate pentru cei care depind de un vehicul ca unealtă de lucru, oriunde s-ar afla în lume. Dotat cu un motor BMW de trei litri, pe benzină şi cu şase cilindri, şi o cutie de transmisie automată, noul vehicul 4x4 are o putere fluidă, motorul fiind reglat pentru a avea o curbă de cuplu aplatizată de la turaţii mici. Acesta este ceea ce oferă performanţa constantă necesară pentru abordarea oricărui obstacol. Calibrarea motorului pentru a îndeplini standardele stricte ale Grenadierului a avut lor pe tot parcursul procesului de testare, testare în care noul 4x4 a străbătut peste un milion de kilometri în condiţii de teren dificile, dar şi pe drumurile publice.

Conducerea companiei Ineos afirmă că, în ciuda problemelor legate de lanţul global de aprovizionare care continuă să afecteze producţia, primele livrări către clienţi ale vehciulului Grenadier 4x4 vor avea loc în luna decembrie 2022. Pentru a sprijini aceste livrări, INEOS Automotive a construit o reţea extinsă de peste 200 de locaţii de vânzare şi service la nivel mondial.

INEOS Automotive este o filială a INEO, o companie de top din industria petrochimică, ce are peste 25.000 de angajaţi în mai multe sectoare de activitate şi o reţea de producţie de 183 fabrici în 29 de ţări, printre produse numărându-se vopsele, materiale plastice, textile, tehnologie, medicamente, telefoane mobile, etc..

În 2021, INEOS a avut vânzări de 65 de miliarde de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb