SUPLIMENTUL AUTO / HELIAN REDAI, PORSCHE FINANCE GROUP ROMÂNIA: "Clienţii apreciază experienţa folosirii maşinii şi nu mai caută la fel de mult să o deţină în proprietate"

Ziarul BURSA #Companii #Auto / 13 aprilie 2020

Helian Redai, Head of Sales & Marketing Porsche Finance Group, Radu Manea, Head of Fleet Management Porsche Finance Group România

Helian Redai, Head of Sales & Marketing Porsche Finance Group, Radu Manea, Head of Fleet Management Porsche Finance Group România


Sharetoo - prima soluţie de corporate car sharing din România

Serviciul de car sharing permite companiilor să reducă semnificativ costurile legate de gestionarea flotelor pe termen lung

Maşina a devenit mai mult decât un mijloc de transport, fiind şi un mod de a acumula noi experienţe. Clienţii apreciază experienţa folosirii maşinii şi nu mai caută la fel de mult să o deţină în proprietate, susţine Helian Redai, Head of Sales & Marketing Porsche Finance Group.

Porsche Finance Group oferă soluţii complete de finanţare auto şi mobilitate pentru clienţii mărcilor concernului Volkswagen. Grupul este prezent în România de peste 20 de ani şi oferă prin companiile sale: leasing financiar pentru persoane fizice şi juridice; credite pentru autoturisme; asigurări; servicii de management de flote; leasing operaţional; car sharing corporate. Clienţii Porsche Finance Group au acces la servicii care asigură nevoile de mobilitate pentru intervale cuprinse între o oră şi de până la cinci ani, la cele mai înalte standarde.

În ceea ce priveşte leasingul operaţional pentru persoane fizice, acesta a fost lansat la finalul anului trecut şi este centrat pe nevoile individuale de utilizare a maşinii şi facilitează accesul clienţilor privaţi la finanţare şi cele mai noi modele de maşini.

Astfel, persoanele fizice pot folosi o maşină nouă pe care o configurează conform preferinţelor personale, contra unei chirii lunare fixe care reflectă gradul de utilizare al maşinii. La finalul perioadei contractuale, care poate fi între 1 şi 4 ani, maşina este returnată, iar clienţii pot alege un nou au­tovehicul.

Noul serviciu este creat în jurul nevoilor individuale de utilizare ale clienţilor şi asigură o transparenţă totală a costurilor asociate maşinii. Chiria lunară se stabileşte în funcţie de perioada contractuală aleasă şi de rulajul estimat şi reflectă exact utilizarea. Astfel, valoarea plătită lunar de client este mai mică decât în cazul produselor financiare clasice, care asigură proprietatea la finalul contractului.

Sharetoo

Sharetoo este prima soluţie de corporate car sharing din ţara noastră, lansată de Porsche Finance Group în anul 2017. Soluţia se adresează atât companiilor cu nevoi flexibile de mobilitate, cât şi angajaţilor acestora, fiind disponibilă şi în reţeaua naţională de distribuitori autorizaţi ai mărcilor comercializate de Porsche România.

Serviciul acoperă nevoile de mobilitate ale clienţilor pentru intervale de la o oră până la 12 luni, care este perioada minima pentru o finanţare în leasing.

În prezent, serviciul sharetoo este disponibil în mai multe ansambluri de birouri din Bucureşti, dar şi prin contracte cu companii care doresc să acceseze această soluţie de mobilitate în mod dedicat.

Toate maşinile din flota de car sharing sharetoo sunt echipate cu tehnologie de car sharing de ultimă generaţie, furnizată de liderul mondial în domeniu. Tehnologia facilitează atât monitorizarea şi gestionarea maşinilor, prin intermediul unei interfeţe dedicate, cât şi o experienţă simplă şi confortabilă pentru utilizatorul final. Acesta poate deschide şi închide maşina direct de pe smartphone, prin intermediul unei aplicaţii disponibile pentru sisteme Android şi IOS. În plus, garanţia utilizării unei maşini noi, bine întreţinute, aduce un plus de siguranţă pentru companie şi angajaţi.

Radu Manea, Head of Fleet Management Porsche Finance Group România, a declarat: "Serviciul de car sharing permite companiilor să optimizeze gestionarea flotelor şi să reducă semnificativ costurile legate de acestea pe termen lung. Este o soluţie atractivă şi eficientă de mobilitate, pentru că prezintă avantaje inclusiv pentru angajaţi, nu doar pentru companie. Aceştia pot utiliza maşinile din flotă nu doar pentru deplasările de serviciu, ci şi în regim privat, pentru mai mult confort şi timp economisit".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb