SURSE: Premierul s-a întâlnit cu ministrul Sănătăţii

A.C.
Politică / 26 iulie 2017

Premierul s-a întâlnit cu ministrul Sănătăţii

Raportul prezentat de acesta va fi făcut public

-----

Actualizare 16:55

Conform unor surse oficiale, ministrul Sănătăţii i-a prezentat, astăzi, la Guvern, premierului raportul privind situaţia vaccinării copiilor şi graficele de implementare pentru perioada următoare.

"Decizia premierul este ca raportul să fie făcut public rapid, ceea ce va face Ministerul Sănătăţii", au precizat aceleaşi surse, potrivit News.ro.

Conform surselor citate, este posibil ca raportul să fie urmat şi de unele demiteri, cel mai probabil la nivelul direcţiilor de sănătate publică.

(M.I.)

--------

Premierul Mihai Tudose a criticat, în termeni foarte duri, refuzul unor părinţi de a-şi vaccina copiii, el vorbind chiar despre decăderea din drepturile părinteşti, potrivit unor surse din presă.

"Când un părinte îşi condamnă copilul practic la moarte, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti", a afirmat premierul, citat de News.ro.

Premierul, care i-a solicitat ministrului Sănătăţii să înceapă o campanie susţinută pentru a convinge pe toată lumea de necesitatea vaccinării copiilor, a fost întrebat ce părere are despre faptul că sunt părinţi care refuză să îşi vaccineze copiii, se arată în sursă.

Tudose a declarat: "Din punctul meu de vedere personal, vă spun că acel părinte care refuză vaccinarea şi pune în pericol inconştient viaţa copilului, decide el asupra copilului, dacă face sau nu poliomielită, face sau nu rujeolă, moare sau nu, eu cred că aici tot ce înseamnă servicii sociale, protecţia copilului... Alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave. Când un părinte îşi condamnă copilul practic la moarte, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti".

La remarca unui jurnalist că sunt şi medici care sunt împotriva vaccinării, prremierul a replicat: "Nu ştiu dacă aceia sunt chiar doctori".

Potrivit sursei citate, întrebat ce măsuri vor fi luate în privinţa părinţilor care refuză să îşi vaccineze copiii, Tudose a spus că este un subiect în discuţie şi că a cerut soluţii.

Premierul a subliniat: "Sunt soluţii care ţin de bunul simţ, dar la care trebuie ţinut cont şi de tot ce înseamnă cadrul legal. Şi o anchetă a celor în drept de la protecţia copilului, de la asistenţa socială, dar foarte bine fundamentat juridic".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Si cand copiii mor sau sunt nenorociti pe viata datorita vaccinurilor, atunci cine isi asuma raspunderea ? Vezi copiii morti in ianuarie si februarie 2016 de sindrom hemolitic uremic! Nimeni nu a platit pentru nenorocirea acelor copii si parinti, desi sunt copii care au ramas cu sechele pe toata viata! Medicul pediatru mi-a confirmat ca acei copii au murit datorita vaccinurilor produse pt alta tara si ca a fost un caz izolat. Ma intreb, cine ne poate convinge ca nu se va repeta istoria? Tudose se trezeste vorbind dupa cum ii dicteaza mafia!

    1. Maria, sper ca ti-ai vaccinat copiii si ca preferi sa iti asumi un risc de 0.01% risc de reactii adverse, decat sa iti asumi un risc major de deces cauzat de rujeola.

      PS: pediatrei dvs ar trebui sa i se ridice dreptul de practica, daca are astfel de conceptii daunatioare...societatii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb