Sute de milioane de dolari pentru un meci la limita dintre box şi circ

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 17 octombrie 2018

Sute de milioane de dolari pentru un meci la limita dintre box şi circ

Combinaţia dintre circ, box şi arte marţiale mixte prinde tot mai mult la public şi asigură "reţete" financiare uluitoare.

Floyd Mayweather s-a arătat dispus să-l înfrunte pe campionul rus de arte marţiale mixte Habib Nurmagomedov, cel care l-a provocat la un meci după ultima victorie în cuşcă. Provocarea lui Nurmagomedov a venit prin intermediul unui mesaj video difuzat pe reţelele de socializare: "Hai Floyd. Acum trebuie să luptăm: 50-0 vs 27-0. Suntem doi tipi care nu au pierdut niciodată. În junglă există doar un rege. Normal, eu sunt regele, pentru că el nu l-a dat jos pe McGregor şi eu am făcut-o uşor. Hai s-o facem''. "CBS, Showtime şi MGM Grand, scoateţi carnetele de cecuri", a scris pugilistul american, înainte de a parafraza sloganul electoral al preşedintelui Donald Trump: "Let's make Las Vegas great again".

Meciul va genera cu siguranţă încasări de ordinul sutelor de milioane de dolari. Înaintea duelului Mayweather - McGregor specialiştii estimaseră că încasările totale de pe urma galei vor depăşi 650 milioane de dolari, după care s-a constatat că au fost "pesimişti", suma a depăşit un milliard de dolari. Mayweather a încasat în jur de 170 milioane de dolari, iar McGregor a luat "doar" 125.

Nurmagomedov l-a învins luna aceasta, la Las Vegas, pe irlandezul Conor McGregor într-o confruntare pentru titlul mondial UFC la categoria uşoară, obţinând a 27-a victorie consecutivă. Mayweather (41 ani) l-a învins la rândul său pe Conor McGregor într-un meci de box, desfăşurat în august 2017 la Las Vegas. Înaintea unui eventual duel cu Nurmagomedov, Floyd Mayweather urmează să îl înfrunte mai întâi pe filipinezul Manny Pacquiao, în luna decembrie, într-o revanşă a "meciului secolului", câştigat de american la puncte în mai 2015.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Il sparge in bucati Mayweather ! Excelenta decizia marelui campion american de a le inchide gura TUTUROR RASISTILOR !

    Si mi se pare ca Mayweather VA DEDICA VICTORIA SERENEI WILLIAMS,confruntata de asemenea cu probleme rasiale pretutindeni, dar care PE PLAN SPORTIV A DESFIINTAT LITERALMENTE TOATE ADVERSARELE, de peste 20 ani ! GO MAYWEATHER !!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb