Tagor a început vânzările apartamentelor din Adora Pipera

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 18 martie 2015

Tagor a început vânzările apartamentelor din Adora Pipera

Prima etapă a complexului rezidenţial Adora Pipera, investiţie finanţată de fondul britanic Patron Capital, a fost finalizată şi predată dezvoltatorului imobiliar Tagor, care a început vânzarea apartamentelor, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Preţurile celor 76 de locuinţe din Adora Pipera pornesc de la 43.000 de euro pentru garsoniere, 57.000 de euro pentru apartamentele cu două camere, respectiv 64.000 de euro pentru unităţile locative cu trei camere.

Andreea Hamza, directorul de marketing şi vânzări al proiectelor Adora, a declarat că zona Pipera înregistrează o dezvoltare imobiliară explozivă şi tot mai multe persoane vor ajunge să lucreze la birourile din zonă, dat fiind faptul că nordul Bucureştiului a devenit un pol al sediilor de firme în ultima perioadă.

Domnia sa a precizat: "Sunt destul de multe clădiri de birouri în construcţie, astfel încât estimăm că, în următoarele 12-18 luni, cel puţin câteva mii de angajaţi vor fi relocaţi în zonă, dintre care unii poate vor căuta o locuinţă mai aproape de locul de muncă".

Reprezentanţii Adora arată că peste două treimi din proiectele de clădiri de birouri aflate în diverse stadii de construcţie în Bucureşti sunt localizate în zona Pipera.

Proiectele Adora au început în 2013, cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, şi au continuat, anul trecut, cu lansarea Adora Park în Arad şi Adora Forest în Timişoara.

Locuinţele din cadrul complexelor Adora reprezintă o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital şi sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar şi administratorul de proprietăţi Tagor.

Conform sursei citate, s-au vândut peste 70% din unităţile Adora Urban Village şi aproape jumătate din Adora Park Arad, iar investitorul analizează etapele următoare în dezvoltarea acestor proiecte rezidenţiale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb