Tăriceanu, despre vizita lui Iohannis la Vila Lac 3: "Iohannis este calul troian al preşedintelui Băsescu în PNL"

A.C.
Politică / 13 august 2014

Întâlnirea dintre Traian Băsescu şi Klaus Iohannis desfăşurată la vila Lac 3 nu este o surpriză pentru nimeni, potrivit unui comunicat al Partidului Liberal Reformator (PLR) remis redacţiei.

"Imaginile surprinse de presă dovedesc că porţile reşedinţei prezidenţiale s-au deschis pentru limuzina primarului Sibiului, chiar dacă domnul Iohannis încearcă să ascundă adevărul, prin scuza prezenţei sale în zonă cu o participare reală la o întâlnire organizată de amabasada SUA. Noi, cei din PLR, n-am avut nevoie de imaginile surprinse de presă. Împreună cu colegii mei din Partidul Liberal Reformator am afirmat în repetate rânduri că domnul Iohannis este «calul troian» al preşedintelui Băsescu în PNL, este personajul care a «vândut» în interes personal liberalismul, este candidatul lui Traian Băsescu la preşedinţia României", se arată în sursa citată.

"Dacă nu am cunoaşte personajul, dacă nu am fi asistat la recentele trădări în lanţ puse în operă de Klaus Iohannis în interiorul PNL, atunci, ca urmare a imaginilor publicate, am fi putut spune că preşedintele PNL este un Mircea Geoană ceva mai înalt, care s-a dus la Băsescu, în loc de Sorin Ovidiu Vântu. Dar noi cunoaştem omul, i-am înţeles din timp planurile şi am acţionat pentru salvgardarea liberalismului şi pentru a contracara planul de acaparare a PNL urzit la Cotroceni încă din 2004", potrivit comunicării transmise de PLR.

Tăriceanu subliniează că "marele partid rezultat ca urmare a fuziunii dintre PNL şi PDL nu are nicio legătură cu dreapta politică".

Potrivit liderului PLR, "el este o butaforie, un instrument în mâinile lui Traian Băsescu, chiar dacă îl manevrează prin intermediari", cu ajutorul acestui instrument el sperând să-şi perpetueze influenţa politică şi după încheierea mandatului.

Acesta mai afirmă că PLR nu va admite aşa ceva şi va duce la bun sfârşit angajamentele pe care le-au luat în numele USL în 2012.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Tu vorbesti ba nenorocitule de tradare?De cite ori ti-ai tradat nevestele?de cite ori l-ai tradat pe Basescu.Cine este mai rea?Colaborarea cu Basescu sau colaborarea cu PSD eul?Raspunde bai nenorocitule. [...] cu ochi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb