Ţările din Orientul Mijlociu alocă peste 30 de miliarde de dolari pentru soluţii eficiente în educaţie

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 februarie 2009

Recent s-a incheiat in Dubai cea de-a doua ediţie a Formului "eLearning Excellence in the Middle East", eveniment organizat sub înaltul patronaj al Seicului Nahyan Bin Mubarak Al Nahyan, Ministrul Educatiei din Dubai.

Forumul a reunit cei mai importanţi experţi, practicieni, cercetători, furnizori de soluţii educaţionale şi factori de decizie implicaţi în proiecte de învăţământ în zona Orientului Mijlociu.

Cu bugete ce depăşesc 30 miliarde de dolari şi strategii fundamentate pe termen lung privind dezvoltarea sistemelor de învăţământ, ţările din Orientul Mijlociu reprezintă o piaţă în plină expansiune. Pentru a aloca eficient bugetele importante destinate educaţiei, ţările din Orientul Mijlociu îşi selectează cu multă exigenţă partenerii, în rândul companiilor capabile să implementeze şi să localizeze proiecte complexe destinate eficientizării sistemelor naţionale de învăţământ.

SIVECO România a prezentat în cadrul evenimentului soluţia de eLearning AeL şi proiectele educaţionale dezvoltate în regiunea Orientului Mijlociu. Recunoscută deja la nivel internaţional ca un furnizor important de soluţii de eLearning, SIVECO România a participat la dezvoltarea primului portal educaţional naţional din Emiratele Arabe Unite (EAU). La ora actuală peste 30.000 de elevi şi studenţi au acces la resursele educaţionale puse la dispoziţie prin intermediul portalului. Proiectul a reprezentat paşii iniţiali pentru implementarea viziunii pe termen lung a Ministerului Educaţiei privind transformarea sistemului de învăţământ din Emiratele Arabe Unite.

"Recunoaşterea internaţională de care se bucură compania noastră i-a convins pe reprezentanţii Ministerului Educaţiei din Emiratele Arabe Unite de valoarea specialiştilor din SIVECO România. Alături de partenerii noştri locali, implementăm soluţiile de eLearning dezvoltate de SIVECO România în proiecte complexe ce înglobează mii de ore de muncă şi rezultate concrete în multe domenii de expertiză", a declarat Otto Zelch, Line of Business Director în cadrul SIVECO România.

Urmând strategia naţională de dezvoltare a sistemului de învăţământ din EAU, SIVECO România dezvoltă în cadrul acestui proiect 2.000 de lecţii interactive AeL in limba arabă şi engleză.

În cadrul workshop-urilor organizate la "eLearning Excellence in the Middle East" s-au discutat tendinţele pieţei educaţionale globale şi regionale. Accentul s-a pus atât pe tehnologiile revoluţionare, metodele moderne de pedagogie şi management al sistemului educaţional cât şi pe implicaţiile sociale, psihologice şi culturale relevante pentru dezvoltarea regiunii. În toate aceste domenii, specialiştii români au un cuvânt de spus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb