TEHNOLOGIE PENTRU INTERVENŢII PE PLĂCI DE BAZĂ ELECTRONICE:  Depanero participă la Bucharest Technology Week cu aparatul Fonton BGA-936

Adi Iacob
Companii / 25 mai 2017

Depanero participă la Bucharest Technology Week cu aparatul Fonton BGA-936

Depanero, companie de service electro-IT din România, participă la Bucharest Technology Week cu aparatul Fonton BGA-936, tehnologie pentru intervenţii pe plăci de bază electronice, la nivel de componentă.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, echipamentul este utilizat de tehnicienii Depanero pentru înlocuirea chip-urilor defecte.

Adrian Antohi, director general Depanero, a afirmat: "Echipamentul Fonton BGA-936, cu ajutorul căruia am reparat până acum peste 4.000 de plăci de bază, plăci video şi alte componente electronice, este cel mai bun produs de acest tip folosit în service-urile din România.

În cadrul Bucharest Technology Week, la standul Depanero, suntem prezenţi cu o echipă de tehnicieni specializaţi în utilizarea acestei tehnologii de ultimă generaţie în materie de service pentru echipamente electronice şi oferim sesiuni demonstrative de înlocuire a diferitelor componente, precum chip-urile pe plăci de bază".

Fonton BGA-936 poate fi utilizat la o putere maximă consumată de 6000W şi oferă temperaturi de lucru cuprinse între 50 şi 399 de grade Celsius. Pentru cele mai bune performanţe şi eficienţă, echipamentul dispune de 99 de profile ajustabile şi de modul USB pentru extindere cu profil personalizat.

În plus, printre cele mai importante specificaţii ale echipamentului sunt posibilitatea de ataşare de senzori suplimentari, modificarea parametrilor pentru a lipi şi a dezlipi orice componentă pe bile BGA de fludor, prezenţa unei pompe de vacuum pentru extragerea chip-urilor.

Fonton BGA-936 este dotat şi cu o cameră cu infraroşii cu lentile de zoom şi focus şi dispune de o ieşire video pentru monitor extern.

Bucharest Technology Week 2017 are loc în intervalul 22 - 28 mai şi cuprinde cea mai mare expoziţie de tehnologie din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb