"TeleVoice" estimează dublarea cifrei de afaceri, în 2011

Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 iulie 2011

"TeleVoice", deţinătoarea brandului "Evolio" în ţara noastră, estimează dublarea cifrei de afaceri, la finalul anului 2011, până la valoarea de şase milioane euro, comparativ cu anul anterior, a anunţat, ieri, Liviu Nistoran, preşedintele companiei, citat de Agerpres.

"Ne propunem să devenim numărul unu în România pe segmentul tabletelor Android. Deocamdată, suntem pe locul al doilea, după Samsung. Estimăm că, până la finalul acestui an, vom avea o cifră de afaceri undeva la şase milioane de euro, faţă de cea de trei milioane de euro pe care am raportat-o în 2010. În mare parte, adică aproape 40% din cifra de afaceri, ne vom baza pe vânzările de tablete, iar în jur de 35-40% pe comercializarea de dispozitive GPS", a afirmat domnia sa.

Potrivit şefului "TeleVoice", piaţa autohtonă a tabletelor se va situa la nivelul a 70.000 de unităţi vândute, în 2011, numai în primul semestru al anului numărul acestora fiind de circa 30.000.

"TeleVoice" a lansat, ieri, în mod oficial, noua tabletă "Evolio Neura", pentru crearea căreia au fost investite 100.000 de euro.

Noul dispozitiv are 760 de grame şi o autonomie de funcţionare continuă de zece ore.

Noua tabletă marca Evolio va ajunge în rafturile magazinelor începând de săptămâna viitoare, la preţuri cuprinse între 1.490 lei (pentru modelul de bază Wi-fi) şi 1.890 lei - pentru versiunea cu 3G, iar tarifele conţin TVA.

Terminalul este produs în China, la Guangzhou, locul în care sunt fabricate peste 90% dintre electronicele vândute în întreaga lume.

Şeful "TeleVoice" a precizat că, în următoarele trei luni, stocul existent la ora actuală de "Evolio Neura" (3.000 de unităţi) va fi epuizat, iar profitul companiei la acest nou produs se va situa la circa 10%.

"TeleVoice" este unul dintre liderii pieţei româneşti din domeniul distribuţiei de echipamente electronice şi de telecomunicaţii. Compania distribuie o paletă largă de branduri, precum "Evolio", "Alcatel", "Phillips", "Panasonic", "Navigon", "Archos" etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb