Teodorovici: "Am o relaţie foarte bună cu mare parte dintre colegii din PSD"

Andrei Stan
Politică / 29 noiembrie 2017

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat, social-democratul Eugen Teodorovici, a afirmat astăzi că are o relaţie foarte bună cu mare parte dintre colegii de partid, în pofida opiniilor sale "argumentate".

El a explicat că, în numele Comisiei de buget a Senatului, a trimis o scrisoare ministrului de Finanţe cu rugămintea de a modifica Ordonanţa 79/2017 referitoare la Codul fiscal înainte de finalizarea dezbaterii şi adoptării acesteia în cele două Camere ale Parlamentului. El susţine că dezbaterea în Parlament a OUG 79/2017 riscă să dureze mult timp.

"Aţi văzut ieri, la Camera Deputaţilor, în Comisia de buget, am stat patru - cinci ore pe două articole, pe split TVA, în condiţiile în care un fost ministru de Finanţe, actual preşedinte al Comisiei de buget-finanţe de la Camera Deputaţilor (Viorel Ştefan - n.r.) trebuia să înţeleagă foarte clar că trebuie să dea bice, să adopte urgent într-un anumit fel sau altul, să treacă de votul plenului Camerei Deputaţilor, ca lumea, în economie, să ştie ce formă pe split TVA aplică", a afirmat Teodorovici, potrivit Agerpres.

Întrebat de relaţia sa cu colegii în PSD, Teodorovici a spus: "Dar cine este Viorel Ştefan, ca să nu îl critic? Eu am punctele mele de vedere, mi le susţin, sunt argumentate, ca şi cel legat de colegul Viorel Ştefan, dar sunt în partid, am o relaţie foarte bună cu mare parte dintre colegi. Mai mult, în săptămâna aceasta, la şedinţa de grup, la Senat, la PSD, a fost şi domnul prim-ministru cu domnul viceprim-ministru Ciolacu şi chiar la acea întâlnire am convenit, ca principiu, să modificăm, şi asta m-a bucurat foarte mult, OUG 79, cel puţin cele două puncte".

Comisia de buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor a amânat, ieri, dezbaterile asupra Ordonanţei de urgenţă privind plata defalcată a TVA, aşteptând un punct de vedere de la Guvern cu privire la unele amendamente depuse. Discuţiile, care au durat şapte ore, au fost oprite la articolul 3 al ordonanţei, referitor la situaţia contribuabililor care nu sunt sub sistemul split TVA, dar care au relaţii contractuale cu firmele care sunt în acest sistem.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb