Toamna Aceasta Se Poartă Dell

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 august 2008

Dell a lansat cel mai compact, personalizat şi ecologic PC, sistemul desktop Studio Hybrid. Forma şi dimensiunile unice ale acestui PC, opţiunea de personalizare a exteriorului prin 6 culori metalizate, precum şi opţiunile de finisaj din bambus, încurajează expresia stilistică, inspiraţia şi divertismentul şi arată foarte bine în orice încăpere.

Dell a lansat şi laptopul Inspiron 13, un sistem elegant, ideal pentru studenţii care merg la cursuri. Laptopul oferă o tehnologie simplă, dar ingenioasă, concepută special pentru activităţile multimedia cotidiene ale unei familii - vizionarea emisiunilor TV preferate pe Internet, jocurile online sau stocarea şi accesarea playlist-urilor muzicale şi a imaginilor digitale.

"Designul şi detaliile atent lucrate ale sistemului desktop Studio Hybrid sunt de ajuns pentru ca acesta să atragă toate privirile," a declarat David Clifton, Director of Consumer Marketing, Dell Europe. "Prin îmbinarea acestor calităţi cu performanţele micului PC şi cu eficienţa sa rezultă un produs cu adevărat unic care poate fi personalizat."

Gama Studio, eficienţă energetică sporită

Sistemul desktop Studio Hybrid, ca şi celelalte produse din gama Studio, lansată recent de Dell, a fost conceput pentru a permite un plus de exprimare personală şi creativitate în stilul de viaţă. Cel mai mic desktop PC Dell poate fi plasat oriunde, având dimensiunile unui dicţionar. În funcţie de spaţiul disponibil şi decor, PC-ul Studio Hybrid poate fi amplasat vertical sau orizontal şi poate fi personalizat prin şapte tipuri de finisaje sau culori opţionale: bambus, verde smarald, roz cuarţ, roşu rubiniu, albastru safir, gri albăstrui şi galben topaz.

PC-ul de dimesiuni reduse va fi comercializat la un preţ de pornire de euro499 (Franţa), sumă care include TVA şi taxe de expediere, precum şi un monitor de 19 inci. Mini-PC-ul oferă performanţe care asigură gestionarea optimă a activităţilor legate de mediul digital, precum crearea de conţinut pentru paginile web personale, editarea şi încărcarea de conţinut video şi albume foto digitale. PC-ul Studio Hybrid se integrează perfect în sufragerie, fiind foarte uşor de plasat în spaţiul pentru divertisment şi poate fi conectat la un televizor de înaltă definiţie prin intermediul unui port HDMI standard. Prin asocierea PC-ului cu o tastatură fără fir opţională, utilizatorii pot să comute cu uşurinţă între vizualizarea programelor TV şi navigarea pe Internet, verificarea şi expedierea de mesaje email, vizualizarea de imagini digitale, etc., de pe ecranul televizorului. Utilizatorii pot să personalizeze PC-ul Studio Hybrid prin configurarea unei game variate de tehnologii opţionale şi componente periferice:

Opţional, realizare de conexiuni Wi-Fi, care permit utilizatorilor să plaseze PC-ul în locul cel mai convenabil.

Opţional, tastatură şi mouse fără fir, care asigură o suprafaţă curată de lucru pe birou, pe masă sau pe măsuţa de cafea.

Opţional, tehnologia Blu-ray Disc pentru vizualizarea de DVD-uri de înaltă definiţie.

Optional, tuner TV cu funcţii pentru redare/pauză/înregistrare care permite utilizatorilor să vizualizeze şi să înregistreze programe TV transmise în direct.

"Scopul nostru a fost să concepem un sistem desktop care să poată fi plasat într-un birou, în sufragerie, sau oriunde spaţiul este limitat." a declarat Christine Moos, Consumer Product Manager, Dell Europe. "Am creat o categorie de PC-uri desktop care îmbină eleganţa, performanţa şi eficienţa energetică sporită."

Dimensiunile sistemului desktop Dell Studio Hybrid sunt cu aproximativ 80% mai reduse decât cele ale sistemelor desktop tradiţionale, acesta consumând cu până la 70% mai puţin. Astfel, noul PC este extrem de eficient din punct de vedere energetic, fiind în conformitate cu standardul Energy Star 4.0 privind consumul redus de energie stabilit de Agenţia americane pentru protecţia mediului (EPA), iar modalitatea de ambalare a acestui produs a fost concepută pentru a avea un impact minim asupra mediului înconjurător:

A fost redusă cantitatea de materiale utilizate pentru ambalare cu 30%.

Materialele de ambalare sunt reciclabile în proporţie de 95%.

A fost redusă cantitatea de documente imprimate cu 75%.

Inspiron: Tehnologie simplă dar ingenioasă pentru întreaga familie

Dell şi-a extins gama Inspiron prin lansarea laptopului Inspiron 13 care oferă performanţe solide şi eleganţă la un nivel superior.

Laptopul Inspiron 13 oferă o nouă opţiune utilizatorilor care doresc un PC mobil mai mic, mai uşor şi mai eficient. Având o greutate iniţială de sub 3 kg, laptopul Inspiron 13 îmbină un design simplu şi compact cu un exterior albastru lucios cu margini negre. Printre capabilităţile inteligente ale laptopului se numără ecranul de înaltă definiţie de 13 inci, butoane media sensibile la atingere, cititor de carduri 8 în 1 şi unitate DVD de tip slot-load. Funcţiile opţionale includ conectivitate fără fir integrată, webcam integrat şi conectivitate Bluetooth.

Laptopul Inspiron 13 va fi disponibil începând din toamna aceasta în magazinele PC World şi Curry"s din Regatul Unit şi în hipermarketurile Carrefour din Franţa, Spania şi Italia.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb