TOAMNĂ IARNĂ 2007 - 2008 Femeia Stefanel se îmbracă într-un mod androgin, înnobilat de detalii şi linii feminine

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 12 noiembrie 2007

Femeia Stefanel se îmbracă într-un mod androgin, înnobilat de detalii şi linii feminine

Femeia Stefanel se îmbracă cu ironie şi contrast pentru Toamna - Iarna 2007 centrând stilul pe suprapunerea de ţesături şi volume în contrast. Celebrul film "Victor Victoria", în care Julie Andrews purta haine bărbăteşti, este punctul de plecare al colecţiei Stefanel. Un mod androgin, înnobilat de detalii şi linii feminine.

"Factory Girl" este noul military, în afara schemelor tradiţionale. Nu mai este uniformă, ci work interpretat de materiale căutate şi îmbinate în mod neobişnuit. "Bohemien Rhapsody", revizitiează tema grunge în cheie folk şi vintage retro inspirându-se din mitica Veruschka.

Noutatea stagiunii este o colecţie completă de seară care pleacă de la cocktail pentru a ajunge la locul marilor ocazii, totul interpretat prin codurile stilistice ale mărcii veneţiene care văd tricotajele în prim plan combinate cu taffettB memory şi nylon. Predominante sunt culorile închise: violet, verde, până la negru.

O altă new entry este costumul de schi propus în jersey cu fir roma cu glugă sau combinat cu tricouri cu fermoar.

Victor Victoria

Ţesături cu dungi subţiri şi tweed sare şi piper, sunt utilizate pentru haine sau pantaloni cu croială riguroasă şi masculină sau pentru paltoane ample destructurate şi haine over; totul în contrast cu hăinuţe scurte şi foarte feminine din tafta şanjantă, imprimeuri pe ţesături de lână sau catifea strălucitoare foarte moale.

Ca look în contrast sunt propuşi pantaloni super slim din bumbac strălucitor stretch, foarte aderenţi şi senzuali, combinaţi cu t-shirts over din jersey strălucitor şi fluent.

Culorile au o gamă foncé: verde închis, bordeaux, gri asfalt şi nelipsitul negru deschise de mici tuşeuri vii precum ciclamen sau roz.

Silhouette accentuează jocul contrastelor, la care s-a făcut deja aluzie în colecţiile precedente, diversificând volumele între "deasupra" şi "dedesubt", over combinat cu slim, iar talia se înalţă nu numai la pantaloni şi fuste, ci şi la hainele cu umeri. Rezultatul final este astfel neobişnuit, actual, feminin şi decis.

Factory Girl

La ţesături este deosebită utilizarea de materiale de natură "tehnico - sportivă", precum oxford memory şi nylon uşor, care sunt aplicate la haine, pantaloni sportivi, haine de iarnă, chiar şi la fuste şi haine foarte feminine cu detalii de ruche străpunse cu laser sau tivuri de lână mohair.

Inovatoare combinaţia de ţesătură clasică şi organdi transparentă şi plisată, în timp ce rămâne un evergreen bumbacul spălat, prezentat cu tăieturi şi volume mai aderente.

În fine, revine din trecut în versiune over parka-ul, realizat din bumbac uleios şi cu detalii din blană. Culorile verde militar de diverse nuanţe se amestecă cu gri închis şi turturea, în timp ce un tuşeu de oranj este rezervat doar pentru t-shirts. Styling-ul este curat însemnat cu detalii inovatoare şi volume vaporoase, umflate, deseori cu efect balloon.

Bohemien Rhapsody

Pantaloni slim şi paltoane mari cu fulare din ţesătură împletită. Imprimeul floral pe mătase, se amestecă cu catifeaua cu aspect strălucitor şi şanjant pentru un mood sportiv, în timp ce combinat cu catifeaua netedă sau cu tartan seersucker schimbă faţa şi creează un aspect mai decis şi tineresc.

Scurte şi haine din lână scoţiană combinate cu ţesături, sunt îmbrăcate peste rochii din bumbac/mătase romantice; sau bluze over cu volume balloon sau jersey imprimat cu flori, şi pantaloni foarte sportivi şi slim.

Culorile sunt vii, iar bejul reprezintă baza neutră pentru verdele intens, violet, roz închis şi castaniu.

Look dezinvolt, sportiv, dar foarte căutat

Important este amestecul dintre hainele structurate şi cele tricotate precum paltoanele sau maxi pull din lână/in.

Colecţia de tricouri vine cu ţesături moi cu prezenţa caşmirului atât la tricourile foarte subţiri cât şi la hainele vaporoase şi groase.

Nouă este prezenţa inului combinat cu lâna la ţesături cu aspect rustic, dar incredibil de uşoare. Forma over se confirmă ca una din tendinţele cele mai importante pentru viitoarea stagiune, alături de forme foarte mici care însoţesc pantaloni bărbăteşti, largi strânşi în talie. Focus pe rochii şi paltoane.

Accesorii

La încălţăminte rămâne accentul pe cizme cu allure anii "80 sau cizme-ciorap elasticizate sau tricotate. Tocurile rămân în spectrul extrem, joase sau foarte înalte. Blana este utilizată la fulare, gulere şi jachete, deosebită fiind mantaua din blană de iepure cu efect şinşilă. Pentru stagiune, Stefanel sugerează ca must geanta în bandulieră. Folosire mare a pălăriei care apare în colecţie în diverse forme, de la cea bărbătească din fetru la calpac.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb