TOLO.RO: Condrea avea o firma-clonă a companiei Hexi Pharma

Laura Boico
Companii #Sănătate / 9 iunie 2016

Apar date noi în scandalul dezinfectanţilor diluaţi. Dan Condrea livra astfel de substanţe şi printr-o firmă clonă a companiei Hexi Pharma, scrisă cu "F" (Hexi Farma), nu cu "PH", scrie tolo.ro, potrivit Digi24.

Autorităţile nu ştiau de această firmă, drept dovadă nu i-au blocat conturile.

"După binecunoscuta formulă Adidas şi Adibas, Dan Condrea deţinea Hexi Pharma, dar şi Hexi Farma! Ambele firme au acelaşi sediu social: Bucureşti, Strada Floare Roşie. Este apartamentul unde a locuit tatăl său, fondatorul afacerii Hexi", scriu jurnaliştii de la gsp.ro, care reproduc în facsimil un extras de la Registrul Comerţului:

Clona Hexi Farma a fost înregistrată la Registrul Comerţului pe 5 noiembrie 2004. Proprietari sunt Dan Condrea (70%) şi fosta soţie Laura Georgescu (30%). După despărţirea celor doi, bărbatul a folosit firma cum a vrut. "M-a deposedat de bani, carduri şi alte proprietăţi", spunea Laura Georgescu. Mai exact, Dan Condrea a împins Hexi Farma în contracte cu statul, în paralel cu Hexi Pharma. Împuternicită a devenit Felicia Bica, contabila lui Condrea şi sora fostei soţii, cu care se află acum în relaţii glaciale.

Uneori, Condrea se ducea la licitaţii cu o firmă şi, imediat, cu cealaltă. În august 2014, Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a luat de la Hexi Farma dezinfectanţi în valoare de 115.000 lei. În septembrie 2014, o lună mai târziu, Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila semnează cu Hexi Pharma un contract de antiseptice pentru mâini de 2,9 milioane de lei.

La Vâlcea se întâmplă acelaşi lucru, tot în 2014, au aflat jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor. Cronologic, ultimul spital care a parafat cu ambele firme este Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Toate produsele livrate erau diluate, potrivit investigaţiei publicate pe tolo.ro.

Reprezentanţii Hexi Farma contrazic informaţiile publicate azi şi susţin că firma nu a mai livrat nimic din anul 2009, iar atunci livrările s-au făcut doar la Spitalul Miercurea Ciuc, conform aceloraşi surse.

În acest sens, firma ataşează un raport de vânzări pe anul 2009 şi decizia din 2009 a Tribunalului Bucureşti privind admiterea cererii de suspendare temporară a activităţii până în 2012.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb