"Transart" pe locul 7 în TOP IDC România EAS 2007

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 octombrie 2008

"Transart" urcă o poziţie faţă de anul anterior ajungând pe locul 7, în topul principalilor furnizori de soluţii software pentru intreprindere (EAS) pe piaţa din România, conform unui studiu realizat de IDC pe segmentul EAS intocmit pe baza cifrelor din 2007. IDC este una dintre cele mai prestigioase companii de cercetare de piaţă şi consultanţă în domeniul tehnologiei informaţiei din lume, fiind prezentă pe piaţa IT&C din Europa Centrală şi de Est încă din anul 1990.

Prezenţa constantă în acest clasament, IDC reprezintă pentru Transart o confirmare a valorii produselor şi serviciilor oferite pe piaţa din România. Fie că este vorba de distribuţie FMCG - băuturi, alimente, distribuţie de materiale de construcţii, materiale pentru instalaţii, electrice, hardware sau de domeniul farmaceutic, Transart are capacitatea să ofere soluţii software competitive, menite să sprijine dezvoltarea unei astfel de afaceri. Optimizarea stocurilor, automatizarea proceselor de vânzare pe diverse canale (Vânzare directă, Distribuţie, Web, Showroom, Tele Sales), culegerea de informaţii din piaţă sau dezvoltările pe zona de logistică (Hermes Logistic WMS) sunt doar câteva dintre tematicile pe care Transart s-a concentrat în ultima perioadă. În prezent, Transart oferă soluţii software specializate, soluţii integrate care sunt optimizate din punct de vedere al costurilor, în raport cu dimensiunea afacerii.

Marius IURIAN, Managing Partner Transart a declarat: "Afacerea Transart a crescut permanent, pe măsură ce afacerile clienţilor noştri au crescut. Ne-am perfecţionat în permanenţă produsele, pornind de la cereri venite direct din piaţă, însă am ştiut să filtrăm şi să dezvoltăm cu prioritate acele caracteristici ale produselor noastre care au impact semnificativ asupra activităţii de bază, în afacerile clienţilor noştri. Aceştia au apreciat acest lucru, au apreciat calitatea serviciilor, au apreciat relaţia profesională pe care au stabilit-o cu oamenii care reprezintă Transart".

Laurenţiu Popescu, Country Manager IDC România, declară: "Piaţa românească a aplicaţiilor software pentru intreprindere (EAS) a înregistrat în 2007 o creştere de 40,7% faţă de anul anterior, ajungând la o valoare estimată de 75,54 milioane de dolari în 2007. Evoluţia Transart din ultimii 3 ani demonstrează faptul că specializarea Transart pe Comerţ şi Distribuţie corelată cu strategia de a oferi soluţii integrate şi complete, corect dimensionate în funcţie de mărimea afacerii vizate a fost o abordare corectă. Cu o cotă de piaţă ce reprezintă aproape jumătate din verticala Wholesale & Distributie, Transart ocupă poziţia de lider pe această verticală - care reprezintă 8,4% din întreaga piaţă EAS."

Transart este o companie cunoscută şi pentru dezvoltarea de soluţii software pentru afaceri, aplicaţii uşor de utilizat, care pot fi implementate într-un timp scurt şi sunt adaptate cerintelor clientilor săi. Produsele Transart includ: B-ORG - sistemul de tip ERP (Enterprise Resource Planning) pentru firme medii, Neomanager - sistem integrat pentru managementul IMM-urilor, HERMES - solutia completa pentru Automatizarea Fortei de Vanzare si Merchandising, HERMES Logistic WMS - sistem pentru managementul activitatii dintr-un depozit. Serviciile oferite de Transart au stat la baza unei puternice relatii de parteneriat cu clientii sai. Din 2005 Transart este Microsoft Gold Certified Partner, iar din 2007 Transart este partener ISV Motorola.

IDC este una dintre cele mai mari companii de cercetare de piata si consultanta in domeniul tehnologiei informatiei, telecomunicatiilor si pietelor utilizatorilor de tehnologie din lume. De peste 43 ani, IDC furnizeaza rapoarte strategice pentru a-i ajuta pe clientii sai sa-si atinga obiectivele cheie ale organizatiilor lor. Din 1990 IDC furnizeaza informatii esentiale despre piata IT&C din Europa Centrala si de Est. Pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, IDC dispune de o retea coordonata de birouri in 15 tari cu centre regionale de cercetare in Praga, Istambul si Dubai. Printre clienti se numara furnizori de hardware, software si solutii IT&C, precum si autoritati guvernamentale si membrii ai industriei financiare. IDC este o divizie a IDG, lider mondial in furnizarea de media, cercetare, conferinte si evenimente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb