TURCAN: "Să te ambiţionezi să faci târg de Crăciun acum, în plină pandemie, este ca şi cum i-ai arunca pe români în ghearele morţii"

J.P.
Politică / 20 noiembrie 2020

"Să te ambiţionezi să faci târg de Crăciun acum, în plină pandemie, este ca şi cum i-ai arunca pe români în ghearele morţii"

Vicepremierul Raluca Turcan susţine că nu este "oportună" organizarea unor târguri de Crăciun având în vedere actuala criză sanitară. "Să te ambiţionezi să faci târg de Crăciun acum, în plină pandemie, este ca şi cum i-ai arunca pe români în ghearele morţii", consideră Turcan, conform news.ro.

"Să te ambiţionezi să faci târg de Crăciun acum, în plină pandemie, este ca şi cum i-ai arunca pe români în ghearele morţii. Chiar nu cred că este oportun să facem târguri de Crăciun şi cred că toţi edilii ar trebui să militeze public cât mai vizibil, în faţa oamenilor pe care îi reprezintă, pentru măsuri de distanţare fizică, de sănătate, de igienă personală", a afirmat Raluca Turcan, joi seară, la Realitatea Plus.

Ea a explicat că "noi înşine" suntem prima barieră în lupta cu virusul.

Referindu-se la edilii care nu ţin cont de restricţiile impuse de pandemia generată de coronavirus, viceprim-ministrul a spus că în astfel de situaţii se poate vorbi despre "improvizaţie", despre oameni care "nu ştiu", incompetenţă care ajunge în unele locuri să fie criminală, dar şi "politicianism ieftin", pentru că sunt politicieni care "pentru o mână de voturi amanetează sănătatea oamenilor".

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, în urmă cu câteva zile, că în oraşul pe care îl conduce au început pregătirile pentru târgul de Crăciun.

"Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Pentru a evita aglomeraţia, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuţele, Piaţa Buzeşti si Piaţa Mihai Viteazul, iar în Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în faţa Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuţi, căsuţele pentru comercianţi sunt vopsite în culorile Crăciunului şi vor fi ornate cu ramuri de brad şi instalaţii de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. Având în vedere ca Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveţi sărbători de poveste", a scris Vasilescu pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. jeguri imputite mincinoase

    In ghearele mortii ne ati aruncat voi pnl leprelor

    In 30 de ani Justitia din Romania nu a fost in stare sa judece dosarul Revolutiei. Au trecut peste 5 ani de la dosarul Colectiv si Justitia din Romania nu a fost in stare sa gaseasca vinovatii. Cazul Caracal in care politia si procurorii au stat in fata portii pentru ca Dinca sa isi stearga urmele. Justita nu a dat niciun verdict in acest caz. Dosarul 10 august, batuti de PSD, clasat de PNL. Justitia din nou apara sistemul Mafiot. In schimb Justitia primeste pensii speciale si ies la pensie la 50 de ani pentru servirea sistemului si pentru a cheltui pensia speciala. Acelasi lucru primesc si celelalte organe Politia si Jandarmeria.De 30 de ani votam un sistem corupt si plin de Mafioti si Hoti. In continuare iti place sa ii votezi. Cazul Hexi Pharma unde sistemul medical te omora cu zile, ca de altfel si acum cazul de la Piatra Neamt unde sistemul pe fata a omorat oamenii, se va cerceta, verdictul nimeni vinovat. Normal Justitia va taragana cazul ani de zile. Voteaza in continuare sistemul mafiot instituit de PSD si PNL de 30 de ani Romaniei. Aceste clanuri isi numesc oameni fara nicio valoare in toate institutiile statului. PSD=PNL= 1%, tu poti sa faci asta, acum.

    Cand o auzi pe Tuta asta blonda, ce bazaconii debiteaza, pe buna dreptate te intrebi, cine i-a dat catastrofei asteia o diploma de licenta? Iar raspunsul pe care il intuiesc, este acela ca, si-a cumparat-o in celebrele afaceri cu diplome din anii '90 si inceputul anilor '2000, pt ca in mod normal nu poate promova decat o scoala ajutatoare!

    du-te , fa , proasto , cu ghearele tale cu tot , voi sinteti moartea !

    esti impresionanta

    masca, manusi, tampon, probabil 

    o singura piesa lipseste din dotare:NEURONUL 

    iar ai plecat in garba de acasa si l-ai uitat in cuier!

    da fuguta si sa te mai intorci cand te-om chema noi! 

    Festivitățile de Anul Nou au originea in Babilon, ce s-a transmis in Grecia antică și în cele din urmă la Roma.

    Romanii au numit-o Saturnalia - in cinstea lui Saturn. 

    Printre romani era o sărbătoare extrem de populară -un tip de distracție, băutură si orgii - care se termină cu sacrificii umane.

    Crestinismul a adoptat binecuvântarea omului prin nașterea naturii ziua de 25 decembrie ce indica ziua nașterii Soarelui ce a ajuns in imperiul roman prin pătrunderea Mitraismului oriental și adoptată de creștini drept zi de naștere a lui Iisus Hristos ce numai distractie , bauturi, orgii și sacrificii umane nu înseamnă. 

    1. Cine are interes să înlesnească răspândirea in masă a infecției și să asiste spectatori ipocriți (vinovați fără vină) la alte "sacrificii umane" produse "nepremeditat" de.cei ce țes "fir roșu de mătase"?

    Capra nu merge de bună voie în târg. De sărbători ....????

    Decât ars - CONȘTIENT fiind - în pat de viu : mai bine în ghearele .....

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb