Aproape 15.000 de morţi în rândul ruşilor

UCRAINA: Aproape 15.000 de morţi în rândul ruşilor

V.G.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 22 iulie 2022

Aproximativ 15.000 de soldaţi ruşi au murit în Ucraina de la începutul războiului, au estimat agenţiile de informaţii din SUA şi Marea Britanie, relatează Agerpres.

Richard Moore, şeful Serviciului de Informaţii Externe al Marii Britanii (MI6), a declarat ieri că un bilanţ de 15.000 de morţi în rândul ruşilor este "probabil o estimare prudentă" şi o "adevărată lovitură dură" pentru preşedintele rus Vladimir Putin, care a sperat într-o victorie rapidă împotriva Ucrainei fără pierderi atât de mari.

"Este aproximativ acelaşi bilanţ ca acela din cei zece ani petrecuţi în Afganistan în anii 1980", a adăugat Moore la Forumul privind securitatea din Aspen, în Munţii Stâncoşi.

"Şi nu vorbim aici despre tineri din clasa de mijloc din Sankt Petersburg sau Moscova", a apreciat el. "Aceştia sunt copii săraci din Rusia rurală, provin din oraşe muncitoare din Siberia şi sunt în mare parte din minorităţi etnice. Sunt carnea lui de tun", a mai spus Richard Moore.

Cu o zi înainte, directorul CIA a făcut o estimare similară. Pierderile ruseşti sunt "de aproximativ 15.000 de morţi şi poate de trei ori mai mulţi răniţi", a spus Bill Burns.

"Acestea sunt pierderi semnificative. Ucrainenii au suferit de asemenea pierderi, probabil mai puţine, dar pierderi semnificative", a adăugat şeful agenţiei americane de informaţii.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Da ma, cand 30.000, cand 15.000, mincinosi notorii ce sunteti.

    1. PAI , DUMNEATA NU STII CARE E TREABA ??? UMFLA PIERDERILE DUSMANULUI , PANA LA CERURI , SI NU SUFLA UN CUVANT DESPRE ALE TALE !!! CA DEMORALIZEZI ARMATA TA PROPRIE , DACA SPUI CA AI TAI , SANT DE 3 ORI MAI MULTI , SA ZICEM !!! ADEVARUL DESPRE PIERDERILE ADEVARATE ALE UCRAINIENILOR , N-O SA LE AFLAM '''''' NICIODATA '''''''', ASTA A-TI SPUN EU , SIGUR !!! DOAR PITICUL , SI AIA DIN JURUL LUI , O SA STIE CU ADEVARAT , TOTUL !!! NU VEZI CA ARMATA UCRAINIANA , N-A PIERDUT NICI UN GENERAL , NICI UN COLONEL , NICI UN MAIOR , NICI UN CAPITAN , NICI UN LOCOTENENT , NICI UN SUBLOCOTENENT , DE FAPT , N-A PIERDUT PE NIMENI SI NIMIC ????????? ANUNTA CINEVA , CEVA ??? NICI POMENEALA : EI SANT NEMURITORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AM AJUNS INAPOI CU PROPAGANA , CA IN 1945 : MILIOANE DE FASCISTI MORTI , PESTE 100.000 DE AVIOANE HITLERISTE DOBORATE , ZECI DE MII DE TANCURI SS-iste DISTRUSE , MILIOANE DE CAMIOANE SI DE MASINI GERMANE , DISTRUSE S-AU CAPTURATE !!!!!!!!!!! IN DREPTUL ARMATEI SOVIETICE ????????? NIMIC !!! SUFLETUL !!!!!!!!!!! DOAR CATEVA AFIRMATII , DESPRE EROICUL POPOR SOVIETIC , CARE A DUS GREUL RAZBOIULUI CONTRA '''''' FASCISMULUI - HITLERIST !!!!!!!!! '''''''. DUPA 1989 , A INCEPUT SA SE AFLE ADEVARUL SI DESPRE PIERDERILE ADEVARATE ALE URSS !!! ASA SI ACUM : PIERD IN LUPTA NUMAI RUSII IDIOTI , UCRAINA NIMIC !!!!!!!!!!

      Rusii sa le dea peste bot la toti nazistii astia mincinosi si sa publice in fiecare zi pierderile, doar e motiv de mandrie ca flacaii aia din fundul Asiei isi dau viata pentru Mama Rusie si pentru un frigider.

    Acum cateva zile eram convins ca sunt 38 000 de rusi ucisi pentru ca era afirmatia unui sef ucrainian. Acum ni se spune ca sunt 15 000..... dar daca sunt de fapt 5000?

    1. De fapt sunt zero pentru ca, parafrazand din folclor, se stie bine ca doară russu n-o muritu’, numa’ un pic s-o hodinitu’

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb