Ultima inovatie Milka: Alpine Milk Dessert

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 17 octombrie 2007

Kraft Foods România, lider pe piata de ciocolata din România, continua seria inovatiilor sub marca Milka, lansând: MILKA ALPINE MILK DESSERT.

MILKA ALPINE MILK DESSERT este un produs unic pe piata din România datorita gustului bogat de lapte si a retetei inovatoare. Alpine Milk Dessert poate fi savurat în familie, cu prietenii sau colegii de serviciu în fiecare zi, pentru o pauza de relaxare delicioasa. Forma cutiei usor alungita iese din tiparul clasic al cutiei de praline, fiind usor de servit si reusind sa sugereze ocazia de consum.

"60% dintre români stiu ca Milka se diferentiaza de celelalte marci de ciocolata prin reteta unica cu lapte din Alpi. În acelasi timp, Milka este perceputa ca fiind cea mai inovativa marca de ciocolata din piata, conform studiilor GFK. De aceea noul produs completeaza perfect portofoliul actual Milka, confirmând înca o data imaginea de brand inovator", declara Peter Mueller, Director General Kraft Foods România.

Indiferent ca este vorba de ciocolata, prajituri, biscuiti, când doreste o gustare dulce, un desert, consumatorul român apreciaza în general un gust bun, bogat în lapte si ingrediente de calitate. Milka Alpine Milk Dessert înglobeaza exact aceste cerinte fapt demonstrat si de testele facute, ale caror rezultate arata ca produsul a depasit asteptarile consumatorului: toti cei care au gustat Milka Alpine Milk Dessert au declarat ca ar cumpara acest produs.

Milka reprezinta una dintre cele mai cunoscute marci de ciocolata la nivel international si national, fiind usor de recunoscut prin ambalajul mov si simbolul vacutei. Este marca de ciocolata cu cea mai rapida ascensiune, ce a ajuns în pozitie de top pe segmentul de tablete, precum si la nivelul pietei de ciocolata, si este cunoscuta de peste 90 la suta dintre români, conform studiilor de piata Nielsen si GFK. Portofoliul Milka cuprinde produse în toate segmentele principale ale pietei: tablete, praline si batoane.

În ultimul an, Milka a adus pe piata româneasca o serie de noi produse: specialitati de Craciun si Pasti, pralinele "I Love Milka" relansate în noi formate, batoanele Milka M-Joy, tableta de ciocolata Milka Diet. De asemenea în primavara acestui an, Milka a adus o bucatica din Alpi în 8 orase din România, prin Festivalul Milka. Evenimentul le-a oferit celor 65.000 de vizitatori, iubitori de ciocolata, posibilitatea de a experimenta prin propriile simturi lumea magica a Alpilor, unde aerul este mai pur, apa este mai curata, iarba este mai proaspata, unde oamenii traiesc în armonie cu natura si apreciaza placerile simple ale vietii.

Kraft Foods România este o filiala a Kraft Foods - una dintre principalele companii de produse alimentare din lume, cu venituri anuale de peste 34 miliarde USD. De mai bine de 100 de ani, Kraft le ofera consumatorilor produse alimentare delicioase si sanatoase, potrivite stilului lor de viata. Kraft comercializeaza un portofoliu larg de marci simbol în 155 de tari, inclusiv sapte marci care genereaza venituri de peste 1 miliard USD, cum ar fi cafeaua Jacobs, ciocolata Milka, crema de brânza Philadelphia. Kraft a devenit o companie complet independenta pe data de 30 martie 2007, fiind cotata la indicii bursieri Standard and Poor"s 100 si 500. Compania este, de asemenea, listata pe Dow Jones Sustainability Index si Ethibel Sustainability Index.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb