Un afiş al campaniei Salvaţi Roşia Montană, demolat în Bucureşti

F.A.
Comunicate de presă / 16 noiembrie 2012

Un afiş ce îi solicita premierului Victor Ponta un răspuns ferm privind mineritul cu cianuri, a fost demolat în cursul zilei de ieri în zona Dristor Camil Ressu din capitală, potrivit unui comunicat al reprezentanţilor campaniei Salvaţi Roşia Montană.

"Cea mai recentă acţiune din seria Vrem un vot fără cianură! a campaniei Salvaţi Roşia Montană a fost stopată abuziv de Primăria sectorului 3. La nici o zi de la expunere, meshul ce îi solicita premierului Victor Ponta un răspuns ferm privind mineritul cu cianuri, a fost demolat în cursul zilei de 15 noiembrie în zona Dristor Camil Ressu din capitală", se precizează în comunicat.

"Am asistat azi la încălcarea libertăţilor noastre cetăţeneşti prevăzute prin Constituţie, este foarte gravă îngrădirea libertăţii de expresie şi rapiditatea cu care inistituţii ale statului s-au grăbit să acţioneze ilegal pentru ca mesajul adresat Guvernului să nu fie expus vederii publicului. Transparenţa şi dialogul social invocat de Guvernul Ponta se pare că se opreşte abrupt atunci când nu serveşte intereselor politice ale aleşilor zilei" a declarat Ştefania Simion, membru al campaniei Salvaţi Roşia Montană.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. pana la urma, bucurestenilor li s-a facut un bine! atata intoxicare cand vine vorba de cea mai moderna tehnologie din mineritul aurifer, care e si aprobata de UE. Daca ar vedea vreun strain ce speriati suntem de progres, oare ce parere si-ar face despre noi?

    oricum era o mare exagerare! cianura in minerit nu e un bau-bau in alte zeci de tari, numai la noi trebuie sa fie o problema? si de ce va folositi de imaginea lui Ponta, fara acordul lui? e si asta o infractiune, sa stiti!

    intoxicarea nici nu trebuia sa fie pusa acolo! tocmai in Romania sa nu avem minerit modern, pentru ca niste onguri platite sa aiba o opinie ne spun sa n-avem? asta e culmea! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb