Un deputat PSD vrea să desfiinţeze radarele formate din echipaje de poliţie

S.A.
Politică / 30 aprilie 2016

Sursa foto: Facebook/ Catalin Radulescu

Sursa foto: Facebook/ Catalin Radulescu

Cătălin Rădulescu: "Poliţiştii de la radare - şpăgari"

Actualizare 17:31 Poliţistul Godină: "Mai bine o lege care să interzică ocuparea funcţiei de deputat de către persoane agramate"

Poliţistul Marian Godină i-a răspuns deputatului Cătălin Rădulescu, cel care vrea să iniţieze un proiect legislativ pentru desfiinţarea echipajelor de pe radare, ironizându-i greşelile gramaticale pe care le-a făcut şi propunându-i să facă o lege care să interzică ocuparea funcţiei de deputat de către persoane agramate.

"Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulţi susţinători. Dar ce aţi spune dacă aţi iniţia o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcţii de deputat de către o persoană care scrie «paşte» cu «p» mic, «noştrii» cu doi «i» şi «nici-un» cu cratimă? Nu de alta, dar mie, miliţian pândar, care îmi iau salariul degeaba şi nu am «nici-un» rol, mi se pare ruşinos ca, în România, persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniţia legi. E «decât» o sugestie", a scris, pe pagina sa de Facebook, poliţistul Marian Godină.

Acesta a publicat şi postarea deputatului în care sunt vizibile greşelile gramaticale.

(S.A.)

----------

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu a scris, pe Facebook, că doreşte să iniţieze un proiect legislativ pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de poliţie, motivând că românii "s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie, stau ascunşi ca nişte şobolani să dea amenzi".

"Voi iniţia imediat după Paşte, o iniţiativă legislativă de desfiinţare a radarelor formate din echipaje de Poliţie. M-am săturat şi cred că toţi românii s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor. Iar în fiecare săptămană auzim ştiri cum sunt reţinuţi , anchetaţi pentru mită, şpăgi şi abuzuri", a scris deputatul PSD pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Rădulescu a mai afirmat că în afară de a se purta "abuziv" cu fiecare conducător auto, "dur", "neelegant", nesociabil şi a avea singura menire de a da amenzi şi a lua puncte, poliţiştii de la radarele rutiere nu mai au nici un rol.

"Vom face aşa cum e în alte ţări europene - radare fixe după ce conducătorii auto sunt preveniţi prin tabele electronice care anunţă existenţa radarului. Voi avea nevoie de susţinerea tuturor conducătorilor auto. Aşa că le doresc Paşte fericit miliţienilor pândari, că vor avea un ultim paşte ca pândari de radar. E timpul să mai eliminăm un abuz. Nişte şpăgari şi unii care trăiesc pe banii noştri, ai românilor", a precizat deputatul social-democrat.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. nu previn ci colecteaza de la fraieri ca la ,smecheri, nu au tupeu ce face DGA ,ul sta DGA,eaba

    1. jos jobenulD.nule deputat iar pt. ei ,jos cascheta,

      pt.ei substantivul RADAR vine de la verbul A RADE banii de la omul cinstit OARE CE MAI FAC MILITIENI DE LA POL. 'RADIERA' BRAILA prinsi de DGA cum ,radiau ' cu spor

    Ce imi e zamfir, ce este radulescu. Niste incompetenti.

    Pana cand conducatorii auto se vor civiliza cred ca este nevoie de mai multe radare nu mai putine. Ca politistii sunt sau nu spagari este alta problema care nu are nici o legatura cu radarele ascunse. Sa fie si ascunse, si la vedere, politistii sa nu mai opreasca masinapentru negocieri ci sa trimita amenda la adresa unde este inmatriculata masina, daca pornim de la premiza ca politistii sunt spagari. In orice caz este nevoie de mai multe radare. A propos, ce se intampla cu radarele fixe care nu mai functioneaza de cativa ani?

    1. Exact

    Are dreptate politistul.

    Daca nu stau la panda vezi niste masini cu 200 km/h.

    Da cum sa ii spui la un Aroman agramat. 

    1. ai calatorit in U.E. sa vezi cum fct un radr fix si unde este amplasat dar pe autostrada 'intelectualule' ACOLO NUMAI NEGOCIEZI RESPECTI LEGEA

      intelectualule am probleme cu tastatura iar pt. subiectul discutat pt radar sunt 'selectati' cei mai meritosi vezi cazul de la POL.BRAILA MAI CITESTE BRE SAU DACA NU PUNE PE ALTUL

      radarul poate fi la vedere schimba insemnele sau scoatele ALO D.LE INTELECTUAL ai auzit de PISTOL RADAR nu de GINA PISTOL TATA mai plimbate prin U.E. S.UA sau daca te tine ,intelectul, din portofel vezi cum este in AUSTRALIA SI AFRICA DE UD

    Deputatu a fost prins cu viteza pe carnet suspendat si nu a avut decit "nici-un" amenda cum sa ia.

    Nu are nici o legatura "hotia la drumul mare" practicata de "militieni" si agramatismul.

    Ce fel de preventie fac militienii care stau cu masina cu radar intre doua TIR-uri parcate neregulamentar, ca sa prinda "prosti" ?

    Eu cred ca sunt pusi pe toate drumurile sa distruga turismul. 

    Nicio diferenta intre acesta si zamfir... toti niste neispraviti.

    Acest deputat este la fel de neispravit ca Zamfir. Niste prostanaci.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb