Un nou serviciu de jocuri online disponibil în Vodafone live!

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 16 februarie 2009

Oriunde s-ar afla, clientii Vodafone Romania se pot amuza cu jocuri online precum Sudoku, Poker, Spânzurătoarea, X şi 0, Puzzle, Black Jack, Sah, disponibile acum în Vodafone live!

Vodafone România anunţă extinderea ofertei de jocuri în portalul mobil Vodafone live! cu un nou serviciu numit Jocuri online. În noua secţiune din portal, clienţii Vodafone vor găsi o mare varietate de jocuri cu care se pot delecta direct pe telefonul mobil în Vodafone live!, fără să fie necesară descărcarea jocului pe telefon.

Clienţii Vodafone pot încerca gratuit jocurile online timp de o lună. După perioada promoţională, utilizatorii pot opta pentru tariful zilnic de 0,99 euro (fără TVA) sau pentru pachetul lunar de 2 euro (fără TVA), pentru a beneficia de acces nelimitat la toate jocurile din această secţiune.

Jocurile online disponibile în Vodafone live! acoperă o paletă largă de preferinţe şi sunt o alegere inspirată pentru momentele de pauză şi relaxare. Printre jocurile incluse în noua secţiune se numără Sudoku, Spanzuratoarea, X si 0, Nave, Poker, Vaci si tauri, Puzzle, Black Jack, Sah şi, în curând,Table şi jocuri multiplayer, ce oferă posibilitatea de a socializa şi de a concura cu alţi jucători în timp real. Jocurile online din Vodafone live! oferă o experienţă similară cu cea de pe Internet, fiind compatibile cu toate telefoanele mobile care se pot conecta la Internet, inclusiv orice model Vodafone live!.

Serviciul de jocuri online este disponibil atât abonaţilor, cât şi utilizatorilor Cartelei Vodafone, prin serviciul Vodafone Internet pe mobil.

Jocurile online completează oferta de jocuri java deja disponibilă în Vodafone live! Peste 1.000 de jocuri de la cei mai mari furnizori precum Gameloft, EA, Glu , Arcade etc pot fi în prezent descărcate pe telefonul mobil de către clienţii Vodafone.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienţi, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb