UniCredit Tiriac Bank are un nou vicepresedinte responsabil

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 28 noiembrie 2007

Dl. Stanislav Georgiev a fost desemnat vicepresedinte al UniCredit Tiriac Bank responsabil de Divizia Financiara si membru al Consiliului de Administratie. Numirea sa urmeaza sa fie aprobata de Adunarea Generala a Actionarilor si de Banca Nationala a României. Predecesorul sau, Marco Cravario, a acceptat o noua oportunitate în cadrul Grupului UniCredit, urmând sa detina aceeasi pozitie în cadrul Diviziei Financiare a Yapi Kredi, subsidiara bancara a a UniCredit în Turcia.

Dl. Stanislav Georgiev (42 de ani) va prelua rolul de CFO, urmând sa fie responsabil, printre altele, de planificarea si controlul performantei financiare a UniCredit Group în România. "Dupa o perioada dificila de tripla fuziune, care a implicat si migrarea pe o noua platforma IT si adoptarea unui nou model de business, banca are obiective si tinte strategice si operationale clare, precum si un mecanism decizional care functioneaza perfect. Dezideratul meu este acela de a reusi împreuna cu echipa de management si, de altfel, cu toti colegii din banca, sa atingem tintele de crestere rapida fixate pentru urmatorii doi ani, sa fim bine pozitionati pe piata si o banca foarte profitabila", a declarat Stanislav Georgiev, CFO UniCredit Tiriac Bank.

Dl. Stanislav Georgiev a lucrat timp de 16 ani în cadrul UniCredit Bulbank, cea mai importanta banca din sistem si subsidiara bancara a UniCredit Group în Bulgaria. Pe parcursul carierei sale bancare care a început în anul 1991, a condus departamentul de Analiza, Planificare si Strategie, apoi departamentul de Strategie si Organizare al bancii bulgare, si a detinut pozitia de Director Financiar (CFO) si membru al Consiliului de Administratie în cadrul UniCredit Bulbank începând din anul 2000 si pâna în prezent.

Dl. Stanislav Georgiev a obtinut un MBA de la Graduate School of Business din cadrul University of Chicago (Chicago, SUA) în 2007, dupa obtinerea dioplomei de licenta în Servicii Financiare, în cadrul School of Management, University of Manchester Institute of Science and Technology (Manchester, Marea Britanie). De asemenea, detine o diploma în jurnalism economic si un master în Relatii Economice Internationale în cadrul University for National and World Economy din Sofia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb