UNSAR lansează "e-jurnal de asigurări"

F. A.
Bănci-Asigurări / 26 aprilie 2010

Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) a lansat primul număr al "e-jurnal de asigurări", buletin informativ ale cărui teme principale sunt evoluţia industriei de profil în 2010 şi fenomentul fraudei în asigurări, informează un comunicat remis redacţiei.

"Cred că 2010 nu va aduce un volum semnificativ de new business. Până când nu vom vedea o schimbare mult mai clară a strategiilor de subscriere, evoluţia segmentului auto, care deţine o pondere de peste 60% din subscrierile industriei de asigurări, va accentua, în continuare, deficitele asigurătorilor din activitatea de bază, având în vedere că, în România, frecvenţa daunelor este de câteva ori mai mare decât în alte ţări europene, iar controlul daunalităţii se află încă la un nivel limitat. Iar suprapunerea peste această tendinţă a celei de scădere a volumului de activitate poate încurca teribil de mult socotelile celor care încă practică subscrierea pe cash-flow. Pentru aceştia, este obligatoriu ca 2010 să fie anul regândirii strategiilor de business", a afirmat Cristian Constantinescu, preşedintele UNSAR.

"Piaţa asigurărilor de viaţă va intra în perioada de recuperare, după scăderea înregistrată în 2009, spre sfârşitul acestui an, dar cu efecte vizibile începând din 2011. Chiar dacă economia României îşi va reveni, pentru piaţa noastră va mai dura până ce oamenii îşi vor relua comportamentul de dinainte de criză, atât la nivelul consumului, cât şi la cel al economisirii. Decalajul dintre revenirea economiei şi cea a industriei de asigurări de viaţă va fi de cinci-şase luni, iar factorul care va determina relansarea va fi creşterea încrederii consumatorilor că viitorul lor este mai sigur", a declarat Cornelia Coman, vicepreşedinte UNSAR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb