UPS a livrat un miliard de vaccinuri Covid-19

Comunicate de presă / 14 decembrie 2021

UPS a livrat un miliard de vaccinuri Covid-19

UPS (NYSE: UPS) a anunţat astăzi că a depăşit borna de un miliard de doze de vaccin COVID-19 livrate, cu un procent de livrare la timp aproape perfect. La doar un an de la livrarea primului vaccin de către UPS, acest lucru a fost posibil datorită abordărilor inovatoare ale UPS, tehnologiilor unice de urmărire a coletelor oferite de UPS Premier, soluţiilor pentru lanţul frigorific şi reţelei globale extinse care asigură serviciile UPS Healthcare clienţilor şi comunităţilor din întreaga lume, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Angajaţii UPS au fost esenţiali în lupta împotriva COVID-19, oferind acces echitabil la serviciile medicale critice", a declarat Kate Gutmann, Chief Sales and Solutions Officer şi vicepreşedinte executiv UPS Global Healthcare. "Această realizare nu ar fi fost posibilă fără efortul fiecărei persoane din reţeaua noastră globală care a lucrat neobosit, alături de partenerii şi clienţii noştri, pentru a accelera distribuţia vaccinurilor şi a ajuta comunităţile să fie în siguranţă."

Reţeaua globală UPS şi angajaţii UPS au sprijinit clienţii din domeniul medical şi organizaţiile globale şi au intrat în parteneriate public-private pentru a oferi vaccinuri şi expertiză în lanţul frigorific ţărilor cu populaţii care locuiesc în zone greu accesibile, asigurând livrarea către cât mai multe persoane posibil. Pentru a realiza acest lucru, UPS Healthcare a definit aproximativ 500 de rute comerciale pentru a permite transportul neîntrerupt de vaccinuri la nivel mondial şi a folosit peste 1.350.000 kg de gheaţă carbonică pentru a ajuta la transferul în siguranţă al vaccinurilor.

"UPS Healthcare a stabilit ritmul pentru livrarea vaccinului COVID-19 la nivel global, datorită susţinerii şi dăruirii angajaţilor UPS şi capacităţilor şi expertizei logistice globală a companiei", a declarat preşedintele UPS Healthcare Wes Wheeler. "Medicamentele derivate din produse biologice şi livrate prin intermediul reţelei de ultimă generaţie pentru lanţul frigorific reprezintă viitorul în sistemul medical, iar UPS Healthcare răspunde acestei cerinţe."

Aceste eforturi globale includ:

Donaţii de congelatoare pentru temperaturi foarte scăzute şi livrări de vaccinuri în natură pentru a facilita distribuţia echitabilă în zonele îndepărtate şi rurale din Africa, America de Sud, Asia, America de Nord şi Europa, posibile prin intermediul Fundaţiei UPS.

Trei centre regionale de comandă UPS Healthcare, disponibile 24/7, care anticipează şi gestionează transferul vaccinurilor la nivel global pentru a asigura livrarea la timp, cu planuri de urgenţă şi soluţii împotriva riscurilor de vreme extremă şi alte obstacole.

Parteneriat cu Gavi şi alte organizaţii pentru a instrui şi administra transferul vaccinurilor care trebuie menţinute la temperaturi foarte scăzute în ţările COVAX, oferind asistenţă COVID şi infrastructură medicală.

Experţi în logistică UPS localizaţi în ţări precum Indonezia şi Malawi pentru a gestiona în siguranţă procesele de logistică şi distribuţie a vaccinurilor.

Asistenţă UPS pentru dozele de vaccin livrate prin intermediul dronelor în clinicile din Africa prin parteneriatul dintre Zipline şi Gavi.

Vizibilitate în timp real asupra locaţiei vaccinurilor prin tehnologia UPS Premier, care oferă vizibilitate precisă asupra fiecărui colet cu vaccinuri - pe o rază de 3 metri de locaţia lor, oriunde în reţeaua globală UPS.

Peste 130 de studii clinice susţinute până în prezent prin intermediul Marken, subsidiara UPS Healthcare, implicată în aproape toate vaccinurile şi tratamentele aflate în curs de dezvoltare.

"Oferirea de servicii este în ADN-ul nostru. Vom continua să furnizăm provizii, vaccinuri şi alte terapii care salvează vieţi, fiind atenţi în acelaşi timp la o distribuţie echitabilă în fiecare ţară pe care o deservim", a declarat Laura Lane, Chief Corporate Affairs Officer şi responsabilă, la nivel global, pentru impactul social şi sustenabilitate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb