UPS lansează noi servicii dedicate sectorului medical

F.F.
Miscellanea / 20 decembrie 2019

UPS lansează noi servicii dedicate sectorului medical

UPS (NYSE:UPS) a anunţat recent noi îmbunătăţiri ale serviciilor oferite în domeniile medical şi al ştiinţelor vieţii, atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru clienţii noi. UPS va oferi noi soluţii de detectare şi monitorizare, cu scopul de a asigura o foarte bună vizibilitate, urmărire şi gestionare a transporturilor critice în domeniul medical, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

În plus, toate operaţiunile UPS în domeniul medical vor fi aliniate cu un sistem inovator de management al calităţii şi de certificare, pentru a răspunde celor mai înalte standarde de calitate şi pentru a simplifica verificarea parametrilor de performanţă. Pentru a realiza acest lucru, UPS înfiinţează o unitate dedicată: Healthcare and Life Sciences (HCLS).

UPS Premier va oferi diverse tipuri de servicii pentru clienţii care activează în domeniul medical, prin valorificarea capabilităţilor UPS Smart Global Logistics Network de urmărire a coletelor. În plus, aceste capabilităţi vor fi combinate cu noi senzori avansaţi pentru colete, pentru a asigura trasee prioritare, servicii de sortare, pentru situaţii neprevăzute şi servicii de livrare pentru transporturile critice medicale. Noul portofoliu UPS va oferi cele mai cuprinzătoare servicii pentru gestionarea cu prioritate a coletelor care sunt condiţionate de timpul de livrare şi de o anumită temperatură, contribuind la creşterea fiabilităţii, mai precizează sursa.

Această soluţie face parte din eforturile UPS de îmbunătăţire a facilităţilor din reţeaua companiei cu sisteme inteligente IoT, pentru a urmări coletele medicale. Aceste soluţii vor fi disponibile online în primul trimestrul din 2020.

Clienţii care activează în domeniul medical se bazează pe sistemele UPS de management al calităţii pentru depozitare, gestiunea stocurilor şi livrarea produselor medicale, în special ale celor care fac obiectul Good Manufacturing Practices (cGMP). Sistemul UPS de management al calităţii a fost reproiectat pentru a se alinia cu sistemele existente în multe companii farmaceutice. QMS dispune de un sistem electronic de gestionare a documentelor în cloud, de proceduri de operare standard (SOP), de procese performante de validare şi de instrumente de raportare la nivel global.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb