USR-PLUS:  "Susţinerea Parlamentului European pentru Kovesi ca procuror şef-european este esenţială"

D.V.
Politică / 3 iulie 2019

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: Twitter)

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: Twitter)

Alianţa USR-PLUS spune că susţinerea Parlamentului European pentru Laura Codruţa Kovesi, candidată la funcţia de procuror-şef european, este esenţială, cu atât mai mult cu cât cele mai importante funcţii din Uniunea Europeană au fost obţinute de vest-europeni, iar estul continentului nu este bine reprezentat.

"La vârful Comisiei, Parlamentului European şi Consiliului nu există încă acest echilibru geografic pe care noi l-am cerut şi pentru care insistăm. Ţinând cont că în acest moment candidatura Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de Procuror şef european este blocată în Consiliu, considerăm că susţinerea Parlamentului pentru această candidatură, cu toată forţa noului mandat, este esenţială", arată USR-PLUS într-un comunicat.

Alianţa anunţă că "va pune pe agenda tuturor discuţiilor şi negocierilor care urmează această candidatură ca o necesitate atât pentru o reprezentare a României şi a Europei de Est la vârful instituţiilor europene cât şi ca o datorie de onoare a eurodeputaţilor noştri", potrivit comunicatului.

După un summit-maraton al şefilor de state şi de guverne din Uniunea Europeană, s-a ajuns la un acord privind funcţiile de top din UE. Astfel, Ursula von der Leyen (Germania) a fost propusă oficial pentru postul de preşedinte al Comisiei Europene, iar Charles Michel (Belgia) pentru funcţia de preşedinte al Consiliului European.

Laura Codruţa Kovesi şi procurorul Jean-Francois Bohnert sunt candidaţii rămaşi în cursă pentru şefia Parchetului European, care urmează să devină funcţional în 2020. Kovesi s-a clasat pe primul loc după interviul în comisia de experţi şi este sprijinită de Parlamentul European, în timp ce Bohnert este susţinut de Consiliu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Lume sa trezit PARTIDUL GOMOREI(U. S. R și cu ALIANȚĂ PLUS) care vrea sa ducă tara la PIEIRE, acești SUGALAI, POPONARI, BULANGIU, care nu le plac femeile sa o susțină pe O(SUGE) FRAGERISTA, VĂDUVĂ NEAGRA, VIPERA VENINOASA care nu a trebuit și nu va trebui la nimeni aceasta BATRINITURA, COTOROANTA AFURISITA KOVESI sa devina PROCUROR ȘEF EUROPEAN serios ca și merita. HA, HA, HA, ce gluma bună. Iar voi SLUGILE L. G.B.T nu încercați sa va spălați imaginea cu aceasta BLESTEMATA, DISTRUGĂTOARE DE FAMILII. Auzi tu SCIRBOASO, nu mai încercați sa faci cariera pe ani de pușcărie care le ai dat la anumiți oameni care încurcă SISTEMUL TICĂLOS și ca să fii din nou numita fără nici un merit MAHALAGIOAICA. Ai o vârstă măritate dacă te ea cineva, naște copii sa vezi cum e sa ai copii sa vezi cum e familia și ce înseamnă să ai familie. Ca la distrus FAMILII nici DRACUL sa te ia nu te întrece. Tu nu vezi ca ești nimenea oamenilor nu ești în rind cu FETELE MARI, nu ești în rind cu FEMEILE MĂRITATE, cu BABELE care sunt VADĂ NI așezată la casa ta BATRINITURO, ZBIRCITA. Ce tot faci cu atâtea HIRTII(diplome care noi ne ștergem la cur cu ele după care nasul tău ca asta meriți, aceste hârtii nu au nici o valoare). Ce faci cu aceste TINICHELE RUGINITE(medalii) ți le pui în sicriu și le ei cu tine în mormânt crezi ca se merita după ATITA rău făcut numai gândești deloc. Dute la mănăstiri sa te mărite călugări ca ei au dar și se roagă pentru tine deși nu meriți poate te așezi la casa ta NEFERICITO

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb