Utilajele STIHL contrafăcute invadează piaţa

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 28 octombrie 2008

În ultima perioadă, circulaţia utilajelor STIHL contrafăcute pe piaţa din România a luat amploare. Numeroase cazuri de astfel de fraude au fost semnalate de către poliţia de frontieră sau poliţia din judeţe preponderent de frontieră.

Astfel că, STIHL România recomandă tuturor celor care intenţionează să achiziţioneze produsele originale ale companiei, să folosească în acest scop numai reţeaua distributorilor autorizaţi pentru a putea evita orice eventuale tentative de contrabandă sau contrafacere.

În România şi în străinătate, compania STIHL îşi distribuie produsele exclusiv prin intermediul partenerilor specializaţi, capabili să asigure nu numai service-ul adecvat, piesele de schimb şi consumabilele originale, dar şi consilierea de care clienţii au nevoie ca să ia decizia cea mai potrivită pentru nevoile lor.

Ioan Mezei, Country Manager STIHL România, precizează: "Avem acum o reţea naţională de distribuitori specializaţi tocmai pentru a ne asigura că toţi clienţii noştri beneficiază de produse de calitate şi le pot folosi în siguranţă multă vreme. Dorim ca în continuare să putem pune la dispoziţia clienţilor noştri doar produse originale, pentru a căror calitate să putem oferi garanţiile necesare."

STIHL menţionează că produsele cumpărate de la distributorii săi respectă întocmai standardele de siguranţă a utilizării, o preocupare principală a companiei. În procesul de vânzare, clienţii sunt de asemenea instruiţi de consilierii specializaţi din magazinele partenere, astfel încât să poată manevra în siguranţă echipamentele pe care le cumpără.

Având în vedere modul în care utilajele STIHL sunt folosite, atât în regim normal cât şi în regim intensiv, şi faptul că multe dintre accesoriile de tăiere pot fi periculoase dacă nu sunt asigurate prin sistemele de confort şi control STIHL, clienţii care nu aleg produse originale riscă să se expună unor accidente în exploatare.

STIHL România asigură garanţia şi service-ul produselor comercializate numai în cazul în care utilajele au fost achiziţionate de la distribuitorii exclusivi. Achiziţionarea unor produse STIHL în afara acestei reţele duce automat la pierderea garanţiei şi a service-ului acordate de producător prin intermediul subsidiarei sale din România.

STIHL România este subsidiară a Andreas STIHL AG&Co., lider mondial pe piaţa motoferăstraielor şi unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa mondială a motouneltelor şi a uneltelor pentru grădinărit. Pe lângă motoferăstraie, STIHL produce motocoase, foarfeci de grădină, debitatoare, suflante şi aspiratoare, precum şi o gamă de utilaje de curaţenie.

Din anul 1992, STIHL a preluat compania austriacă VIKING, producător de unelte pentru grădinărit, şi şi-a adăugat în portofoliu maşini şi tractoraşe de tuns iarba, tocătoare de grădină, ventilatoare de gazon şi motocultivatoare. Astăzi, produsele STIHL şi VIKING sunt comercializate în peste 160 de ţări din toată lumea. Compania numără, la nivel global, aproape 10.000 de angajaţi şi are o cifră de afaceri de aproape 2,1 miliarde EURO în anul 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb